úterý 29. září 2015

Pánvičky na indukci

Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený.


Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů.

Vhodné na všechny typy sporáků – elektrický, plynový, sklokeramický a indukční. Indukční pánve lze mýt v myčce. CO SI PŘI KOUPI INDUKČNÍ PÁNVE POHLÍDAT. Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou.


Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku.

Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky. Díky neustálým a nepřetržitým inovacím společnosti Tefal si dokážete najít ten správný produkt na přípravu chutných a zdravějších jídel během životních okamžiků, o které se. INDUKČNÍ VAŘIČ s digitálním ovládáním, model WOK vhodný i na pánvičky a kastroly s rovným dnem.


Video - pánvička ocelová a nerezová s ocelovým dnem a pánvičk. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev, pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí.


Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nabízíme pánve a pánvičky všech druhů pro nadšené kuchaře a kuchařky - pánev teflonová, pánev na smažení, steaková pánev, grilovací pánev, pánev na palačinky, pánev na lívance, pánev WOK, včetně skleněných poklic. Jaké jsou výhody pánví? Keramické pánve mají kvalitní nepřilnavý povrch z moderního.

Přečtěte si podrobně vlastnosti a všechny parametry. Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem.


Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení. Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Autor: Michal Popis: Ahoj prosím poradíte mi tu někdo s výběrem kvalitní pánvičky na indukci ? Chtěl bych pánvičku, na kterou se nemusí dávat moc tuku při smažení… dělá se mi z toho špatně, když něco plave v oleji nebo sádle. Pro přípravu steaků na pánvi doporučujeme investovat do kvalitní grilovací pánve nebo litinové plotýnky. Maso je potřeba zatáhnout při opravdu vysoké teplotě, jedině tak zůstane uvnitř krásně šťavnaté.


V nabídce máme také lívanečníky na indukci ze všech cenových kategorií, servírovací pánve nebo pánev wok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky