úterý 8. září 2015

Amica pgcz 6411 w

Snadné čištění desky značně zvyšuje komfort uživatele. Plynová varná deska je levná na provoz a nabízí rychlý a intenzivní ohřev. Klasický design je vhodný téměř do každé kuchyně.


Výhoda plynovej varnej dosky je v jej rýchlom ohreve a lacných nákladoch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vestavná plynová varná deska AMICA , která zdůrazní váš styl a podtrhne design vaší kuchyně. Masivní litinové podpěry nádobí působí elegantně a přitom jsou velmi praktické.


Jejich drsný povrch je v perfektním kontrastu oproti skleněnému povrchu samotné desky a tvoří tak dokonalý harmonický. Deska nabízí čtyři plynové hořáky s litinovými rošty na sklokeramickém podkladu. Hořáky se zapalují pomocí elektronického zapalování v každem knoflíku. WOK horák zaisťuje intenzívny plameň, je výkonný s trojitou korunkou a behom okamihu budete. Nejsilnější ze čtveřice hořáků je tzv.


Vstavaná plynová varná doska AMICA , ktorá zdôrazní váš štýl a podčiarkne dizajn vašej kuchyne. Masívne liatinové podpery riadu pôsobia elegantne a pritom sú veľmi praktické. Ich drsný povrch je v perfektnom kontraste oproti sklenenému povrchu samotnej dosky a tvoria tak dokonalý harmonický celok. Snúbi v sebe vysokú estetickú hodnotu sklenenej dosky s funkčnosťou plynových horákov.


Dosku ovládate pomocou otočných gombíkov nachádzajúcich sa na prednej strane v pravej časti, v ktorých je integrované elektrické zapaľovanie. Doska ponúka štyri plynové horáky s liatinovými roštami na sklokeramickom podklade. Horáky sa zapaľujú pomocou elektronického zapaľovania v každom gombíku. Desku ovládáte pomocí otočných knoflíků umístěných na přední straně v pravé části, ve kterých je integrované elektrické zapalování.


Snoubí v sobě vysokou estetickou hodnotu skleněné desky s funkčností plynových hořáků. Amica Főzőlap boltok, képek. Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Dál už hledat nemusíte!


Varná doska zaujme platničkami, vďaka tomu na nej. Powyższe informacje pochodzą ze strony euro. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.


Szállítási idő: Raktáron. V ovládacích gombíkoch je integrované elektrické zapaľovanie. Otevřete celou stránku.


Toto inovativní řešení zaručuje plynulé, bleskové a vždy účinné zapálení hořáků. Pokud plamen z nějakého důvodu sám zhasne, plotýnka ho znovu zapálí. Plynové horáky na keramickej doske spája výhody varenia na plyne s vysokou estetikou skleneného povrchu.


Stačí stlačiť gombík, následne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky