pondělí 28. září 2015

Whirlpool digestoř

Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti.


Málokdo však ví, že digestoř potřebuje pravidelnou péči jako každý jiný spotřebič – nestačí ji otřít od prachu.

Bezchybného provozu, který zaručí kuchyni bez mastnoty a. Výklopná digestoř WHIRLPOOL AKR 8GY v šedé barvě je vybavena motorem. Lze ji využít pro odtah, nebo po dokoupení uhlíkového filtru také k recirkulaci. Naše nástěnné digestoře jsou navrženy tak, aby z kuchyně odsávaly pachy a uvnitř nechávaly teplý nebo chladný vzduch. Zbavíte se tak nechtěného zápachu a navíc nemusíte zapínat klimatizaci, když je puštěná digestoř – ušetříte tedy čas i peníze.


Klikněte sem a podívejte se na naši nabídku. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Pro-X 9CFM Range Hood 9. AKDY Convertible Range Hood 5. Při objednávce servisu i náhradních dílů nezapomeňte nahlásit servisní kód spotřebiče. Najdete ho uvnitř odsavače u filtrů. Odsávání par je kombinované, lze ji tedy používat s odtahem i recirkulací.


Dobré výsledky podává právě v odsávání a svícení. Slabší ve filtraci tuků. Vybírejte si Digestoře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Komínová digestoř s dotykovým ovládáním nabízí možnost ostranění všech pachů. Odsavač disponuje úrovněmi výkonu odsávání a umožňuje připojení na komín i recirkulaci.


Whirlpool AKR 8GY vestavné, 59. Není navíc nutné provádět ani rozsáhlé stavební úpravy, pokud nechcete vývod ven z místnosti, můžete využít schopnost digestoře recirkulovat vzduch, tedy čistit ho a. Aby kuchyňská digestoř dokázala zpracovat množství výparů z vašeho vaření, je třeba, aby měla dostatečný výkon. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Každá digestoř obsahuje elektrický ventilátor.

Když hovoříme o výkonu kuchyňské digestoře, nemyslí se tím výkon resp. Digestoř funguje správně pokud dokáže vyměnit vzduch v místnosti (kuchyni) 7-krát za hodinu. Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků. Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice.


Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE, jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např. Sháníte do kuchyně novou digestoř ? Tak to jste tu správně. Ty naše mají spoustu chytrých funkcí, díky nimž efektivně odvádějí pachy, aniž by to ovlivnilo teplotu v kuchyni. Některé jsou vybavené uhlíkovým filtrem k recirkulaci vzduchu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky