středa 2. září 2015

Keramické kořenky

Keramické kořenky jsou vhodným doplňkem do kuchyně. Kořenky Vám vyrobím na míru do police s nápisy v libovolném počtu. Ke kořenkám si můžete přiobjednat ve stejném dekoru velké dózy na cukr, mouku, strouhánku, špagety atd.


Pokud naopak chcete nějaké starožitné keramické kořenky prodat, není to žádný problém. Starožitné keramické kořenky nakupujeme i prodáváme.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Líbí se (3) Kořenky Kořenky z Silent Time Šedé kořenky.


Tento server byl naposledy aktualizován dne 15. Vyberajte si Koreničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Všechny keramické výrobky můžou být doplněny libovolným nápisem, ornamentem nebo vaším logem.

Potraviny připravované v našich výrobcích mají vynikající, lahodnou chuť, zejména maso zůstává velice šťavnaté. Kamenina je materiál ve kterém. Prodám krásné starožitné dózy. Sada šesti velkých a šesti malých keramických dóz.


Velmi dobrý stav, pouze u jedné malé odlomený vršek. Ručně vyráběné keramické misky, kořenky , pekáče, nádoby na me hrnky i celé jídelní soupravy jsou unikátními kousky, které nenajdou dvojníků. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Věřte že je to geniální výrobek, který používají již 10ti tisíce našich spokojených zákazníků. Samozřejmě do kuchyně patří talíře a talířky.


Na polévku bujonové misky a na saláty misky salátové, mísy na ovoce se sklem. Rozměry: velká výška 2 15-15cm, 800g, malá výška 11cm, 6-5cm. U jedné velké kořenky je jiné víčko, jinak kompletní. Možnost osobního předání v Praze.


Ke kořenkám lze také vyrobit velké dózy na mouku, cukr, sůl, strouhanku nebo např. Vítám Vás v keramické dílně Lubora Březky a srdečně Vás zvu na prohlídku do galerie výrobků.

Zaměřuji se na kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu. Používám pouze své ruce, schopnosti, kruh, něco málo ručních nástrojů, kvalitní materiály a tradiční výrobní postupy. Staré porcelánové kořenky s květinovým dekorem. Materiál glazovaný porcelán.


Jedna kořenka je poškozená. Vhodné jako dekorace do chalupy. Celkový rozměr 20cm x 10cm. Good Price on Buy Ceramic Equipment Truste Audited China Suppliers. Discover the Magic of Easy DIY!


Free Expert Tips Online. Apply for a Littlewoods credit account and get OFF your first credit order.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky