čtvrtek 3. září 2015

Jateční pistole na ovce

Jinak ovce se střílí ze zadu do atlasu ,ne jako prase do hlavy ze předu. U ovce , tam co končí na temeni lebka a směr vstřelu. Jateční pistole na králíky, drůbež a další drobná zvířata. Ze zadní části se vyšroubuje dutý šroub - nabiják, který se nasadí na úderník a svislým tlakem o plochu stolu se zatlačí do tělesa pistole až na doraz.


Po přiložení na hlavu zvířete a výstřelu náboje, se z jatečního přístroje vysune (vylítne) několik centimetrů ocelový válec ( trn ), který zvíře omráčí před vykrvením.

Kvalitní jateční náboje určené pro jateční přístroje pro lehký dobytek, středně těžký i těžký dobytek s voskovým uzavřením náboje pro maximální ochranu proti zvlhnutí. Herold řeznické potřeby s. Instruktážní video demontáže a montáže jatečního přístroje. Včetně ukázky použití certifikovaným technikem. Kozlík měl asi 15kg a bylo jednodušší ho držet v náručí, než pacifikovat nějak na zemi. Je to takový jakýsi podlouhlý mechanický aparát, který se praseti přitiskne k hlavě.


Stiskne se pojistka, prase dostane pecku do hlavy, kvikne, lehne a mydlí nohama, jako by chtělo utíkat. Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Omračovací přístroj - pružinová jateční pistole na králíky slouží k humánnímu usmrcování veškerého drobného zvířectva bez zbytečných bolestí a stresu. Přístřešky pro ovce z naší nabídky jsou mobilní, snadno se přenášejí, skládají i rozkládají. Díky promyšlené konstrukci z železných panelů je přístřešek bytelný a dlouho vydrží.


Venkovní přístřešky sami vyrábíme a za kvalitu ručíme. Sada pro komunikaci přes Bluetooth. Novinka Kotouč hliníkový se třemi. Náboj jateční 9mm Blitz-Kerner modrý 1ks.


Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Ostatní - Prodam jatecni bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Detailní popis produktu.

Pistoli dodáváme ve smontovaném a nenabitém stavu. Prodám poslední kusy mangalice, narozené 17. Jste drobnochovatelé a musíte sem tam zabít králíka, slepici, kapra. Tato jateční pistole pro Vás bude ideálním pomocníkem jak toto drobné zvířectvo humánním způsobem zabít bez zbytečných bolestí a stresu. Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů.


Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Roušky bychom měli s největší pravděpodobností naskladnit v určitém. RETRO - ZBOŽÍ - PISTOL NA PRASE - ZACHOVALÉ - S TAV viz FOTO - Původní - slušný stav = OK - Dotazy přímo na Mail !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky