středa 30. září 2015

Lednice za odvoz praha

Rezervováno Nabizim prosim jen za odvoz stolni fukcni lampu. Chybi jen upinak na prichyceni ke stolu. Bydlíte v Praze a potřebujete se zbavit odpadu z bytu ze sklepa, zahrady. Zajišťujeme odvoz na sběrný dvůr, lednice , nábytek.


Drobné převozy po Praze a okolí a ČR za minimální ceny. Odvoz lednice , převoz pračky, nábytku i gauče.

Daruji za odvoz lednici,plně funkční. Praha - Praha Letní halenka, vel. Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit. Jinák velmi dobrý stav.


Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách. Inzerát platí do smazání. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lednice za odvoz.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Kategorie Ledničky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte podle výrobce, ceny, typu a provedení i recenzí a hodnocení zákazníků! Za odvoz a likvidaci nábytku máme bezkonkurenčně nejnižší ceny v Praze. Termín stěhování by byl 6. Cca dva roky stará lednice za odvoz.


NABÍZÍM LEDNICI za ODVOZ Objem lednice je cca 1l, objem mrazáku cca l. Rozměry lednice cca: v 10 š 5 h 60. Momentálně je špatná žárovka a nesvítí světlo v lednici - stačí vyměnit. Mrazák namrazuje, dveřní přihrádky slepené tavnou pistolí,chybí čela mrazákových šuplíků.


Tiskárna funguje též jako scener a kopírka.

Pokud je inzerát zveřejněn, tak stále platí. V případě, že máte trvalý pobyt v Praze a poplatek za likvidaci nechcete hradit, musíte jet do sběrného dvora s námi, abyste předložili svůj OP. Odvoz jednotlivých kusů dodávkovým vozem na sběrný dvůr od 8Kč.


Odvoz suti, větví ze zahrad nabízíme kontejnery vč. Je stara, pouzita, avsak stale funkcni - moc rádi si ji odvezeme obratem. Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti.


Naše vetešnictví funguje pro výkup a prodej sklo, keramika, obrazů atd. Věci, které chce jeden vyhodit, se můžou druhému hodit. Nevyhazujme to, co může někdo jiný využít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky