pondělí 1. října 2018

Sítko do pisoáru

Sítko do pisoáru - fialový Powerscreen s vůní lesních plodů. Vône do pisoárov sú nepostrádateľným pomocníkom nie len do reštaurácií či na verejné toalety, ale aj do domácích kúpelní. Vonný plast, z neho je každé sitko do pisoára vyrobené pochádza z Ameriky.


Vonné sitko do pisoára udržuje v priestore prijemnú vôňu. Tohoto plastu sa nebojte, je ekologický. Vonné sítko do pisoáru SHIELD v zelené barvě s dlouhotrvající, příjemnou kombinaci vůni kiwi s grapefruitem.

Baleno po kusech, proto objednávejte pouze sudý počet. Uvedená cena je za 1ks sítka. Hygiena a vůně vytváří image prostředí, které je důležité k tomu, aby se k vám lidé rádi vraceli. Ochrann á pisoárov á sítka, vložka do pisoáru a aromatické ochranné sítko zajišťují čistotu, protože hygiena a vůně je vizitkou každé toalety.


WAWE je pisoárové sítko - vyrobeno ze speciálního vonného plastu podle patentované technologie,určené pro provonění,omezení rozstřiku moči a udržení pisoáru v čistotě. SÍTKO DO PISOÁRU PALEX bez tablety neparfemované. Jsou určená k umisťování do pisoárů.


Sítko je opatřeno speciálními výstupky, které zabraňují rozstříkávání moči a díky jeho ohebnému gumovému materiálu ho lze umístit do všech běžně používaných pisoárů.

Vůně do pisoáru je nepostradatelným pomocníkem nejen do restaurací či na veřejné toalety, ale i do domácích koupelen. Máte-li ve vaší koupelně pisoár, pak doporučujeme vybrat si vonné sítko do pisoáru , které ho nejen provoní, ale zároveň ho i při použití čistí, omezuje tvorbu bakterií či zabraňuje šíření pachů v jejich zárodku. Aromatická gelová vonná sítka do pisoáru Wave FRE-PRO. Nabízí příjemnou vůni a je až 15x více intenzivnější než běžná vinylová sítka.


Parfémované sítko do pisoáru 3D - cotton blossom. Po ks baleno ve vakuovém balení). Modifikátor variant cen. Pisoárové sítko s intenzivní vůní. Prodejní cena se slevou.


FrePro Wave vonné sítko do pisoáru Skořice tmavě červená. Do pisoáru se vkládá tak, aby štětinky směřovaly nahoru - okolí pisoáru zůstane čisté. Vonné gelové sítko do pisoáru Ekcos Ekcoscreen s unikátní účinností dní.


Provoňte Váš pisoár svěží a čistou vůní! SLA sítko do pisoáru Livo, nerezové. Wave- vonné sítko do pisoáru - bavlna Popis produktu. Určeno pro provonění, omezení rozstřiku moči a udržení pisoáru v čistotě.


Voní a osvěžuje vzduch až po dobu.

Frepro vůně jsou ekologicky šetrné a recyklovatelné. Speciální kulatý tvar se hodí do každého pisoáru , zabraňuje zapadávání nečistot do odpadu a tl. Urinal Wave FrePro je gelové, aromatické a vonné sítko -vložka do pisoáru. Vonná síťka do pisoárů - fotbal s fotbalovou brankou Proč koupit toto pisoárové sítko s brankou: Sítka zabraňuje usazování pisoáru a odpadních trubek pevnými nečistotami, na sítko lze položit tabletu pro provonění a dezinfekci.


Pro močící muže je to nejen zábava trefovat se do míče, ale také nutí uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky