úterý 30. října 2018

Regály do šatny

Regál do šatny a prádelny. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály , knihovny, vitríny, závěsné skříňky. A máme také stojany na noviny.


Hledáte úložné prostory? Máte zálusk na skvělé ceny? U každého výrobku nalezente podrobné informace.

V této kategorii najdete regály vhodné do šatny či chodby - můžete zde odkládat boty, přezůvky, ale také sezónní záležitosti či oblečení. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Nabízíme velmi rozmanité materiály od masivu. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Dřevěné regály jsou vhodným vybavením nejen do kanceláří a obchodů, ale také do učeben nebo studentských a dětských pokojů či knihoven.


V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály , které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Policové regály z přírodního dřeva mohou být přísné a nádherné provedení s použitím stylového příslušenství a různých variant dřevěného dekoru: římsy, sokly, pilastry. Při výrobě elitních nábytkových sestav pro šatny jsou široce používány panely z dubu, popelu, olše a dalších hodnotných druhů dřeva. Je čas udělat průvan v šatníku!


Jarní úklid se bez revize a následného přeskládání skříní neobejde. Získejte přehled o vašich modelech, odpadne tak zbytečn. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor.


Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Skutečně vyrovnaně se budou všechny věci cítit v přehledných regálech a poličkách. Budou vám tam stále po ruce a přitom bezpečně uklizené. Praktický regál s policemi se vám bude hodit jak do dílny, tak třeba do obýváku.


Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu- regaly. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Hluché kouty, třeste se!


Rohové regály z lamina jednou provždy zatočí s nevyužitým místem. I vy se přesvědčte, že pokoutní ukládání má něco do sebe. Kvalitní regály a kovový nábytek. Pomůžeme Vám vybavit Váš archiv, skla nebo jiný prostor úložnými systémy.


Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo Kč Toggle Dropdown.

Konečně budete mít uklizeno - na policové systémy , regály a do šatních. Přivezte si prostě věšák RIGGA před šatní skříň, navěste na něj všechno zimní. PODLE MÍSTA URČENÍ Archiv Podobné regál a drátěný program do šatny a prádelny ELEMENT SYSTEM.


Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Moderní sestavy. V XXXLutz si můžete vybavení naplánovat podle vlastních potřeb, předem byste si ale měli rozmyslet, co všechno chcete do své šatny uložit. Podle toho byste do plánu měli zahrnout šatní tyče, věšáky na kravaty, regály na boty a další doplňky. Doplnky Pomocou doplnkov možno ľahko a rýchlo zmontovať regálové systémy presne podľa Vašich predstáv. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin.


Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky