úterý 30. října 2018

Jednorazove prosteradlo

Jednorázová prostěradla vyberete v mnoha rozměrech. Podložky na lůžka jsou pevné a snadno odvíjitelné, perforace pomáhá snížit odpa jemné, pevné a absorbující, poskytují optimální komfort, pohodlí a vysokou úroveň hygieny. Rollmed je inovační role na vyšetřovací či kosmetická lehátka vyrobena ze špičkové třívrstvé textilie SMS. Její struktura zaručuje vyšší pružnost, pevnost, vzdušnost a voděodolnost. Pokrývka, bez které se neobejdete.


Každý pacient u Vás bude vědět, že je o něj z hygienického hlediska dobře postaráno. Jednorazove prosteradlo najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Prostěradlo jednorázové nepropustné. Dvouvrstvé prostěradlo vyrobené ze savé vrstvy a nepropustné vrstvy 1 PE lze použít i jako chránič matrace, kdy v obou případech chrání lůžko i matraci před znečištěním.


Inkontinenční podložky jsou vhodné pod ležící pacienty. Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace. Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. Díky certifikátu CE, SZÚ a testům na kožní snášenlivost vyšetřovací prostěradla jsou vhodné do nemocnic, ordinací, masážních a kosmetických salónů.


Dle vašich potřeb si můžete zvolit, která vám budou vyhovovat nejlépe. Pohodlné netkané jednorázové prostěradlo s nepropustnou úpravou pro masážní stoly. Praktická podložka pro jednorázové využití.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Kategorie prostěradla a ručníky nabízí jednorázové prostěradla a podhlavníky s vysokým hygienickým standardem, bavlněné masérské i saunové prostěradla, hotelové osušky a ručníky.


Nabízené masérské prostěradla, jednorázové podhlavníky a osušky jsou základní výbavou každého maserského salonu. Všechny jednorázové prostěradla jsou vyrobeny z hygienické hydrofilní netkané textilie. Nabízíme různé rozměry a balení jednorázových prostěradel. Při koupi 1ks tohoto produktu obdržíte balení, ve kterém je 20ks prostěradel. Využívají se jako jednorázová hygienická ochrana na nemocniční a vyšetřovací lůžka.


Před uskutečněním objednávky prosím zkontrolujte DOSTUPNOST, kterou naleznete u každého produktu DETAIL. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jedná se o výrobek z přírodního materiálu - 1 VS.


Nahrazuje klasické textílie v odvětvích, kde se klade důraz na hygienickou nezávadnost, užitné vlastnosti a snadnou ekologickou likvidaci. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky