úterý 16. října 2018

Dřevěné nohy k nábytku

Nabízíme dřevěné nábytkové nohy , nohy k nábytku. Nábytkové nohy , nohy k nábytku , dřevěné nábytkové díly. Celkem ks, cena Kč Uživatelské menu.


Soustružené nábytkové nohy vyrábíme z kvalitního bukového dřeva. Dřevěné nožky k nábytku. Proto je důležité, aby se nohy nábytku vybírali podle tvaru a typu nábytku.

Nožky pod nábytek, Kutilstvi. Kloubová plastová nožka černá, do otvoru o průměru 13xmm. Díky kloubu je možnost přizpůsobení sklonu podlahy.


Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku , pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Všechny nohy jsou stavitelné, tzn. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Hledáte snadný a levný způsob, jak si zmodernizovat pokoj?


Co třeba pořídit nové nohy k pohovce či podnožce?

Těmi vzhled místnosti zaručeně okamžitě osvěžíte. Celý sortiment nohou z různých materiálů si můžete prohlédnout online nebo v obchodním domě. Posíláme v přírodním provedení, bez lakování nebo moření. Jejich přítomnost a tvar určuje celkový vzhled nábytku.


Nohy jsou vytvořeny během otáčení lišty upevněné na stroji. Dodáváme : – surové – přírodní, lakované vodou ředitelnými laky – mořené a, Noha č. Místo čepu může být osazena šroubem M8. Jsou zde také dřevěné úchytky kulaté (tzv. knopky).


Konferenční stolek MALMÖ je součástí skupiny systémového nábytku MALMÖ, ale lze ho použít i samostatně nebo k jinému nábytku. Horní deska je vyrobena z kvalitního a odolného lamina v dekoru dřeva, nohy jsou dřevěné. Materiál: horní deska z lamina (laminovaná dřevotříska), dřevěné nohy. Barva, dekor: dub sonoma. Máte podlahu, která je náchylná na poškrábání či jiné poškození?


Máme pro Vás úlevu v podobě tohoto návleku na dřevěné nohy Vašeho nábytku. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu. Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový. Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu.


Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot).

Prodej nábytku , zhotovení nábytku na míru dle přání zákazníka. Měkčí druhy dřeva, které můžeme nabídnout jsou lípa a javor. Dodáváme jak dřevěné kostry klasické, tak i modely s mnoha funkcemi včetně specielního kování od renomovaných výrobců. Nohy k čalouněnému nábytku Rovněž dodáváme různé typy dřevěných nohou k čalouněnému nábytku podle technických podkladů či vzorků od našich zákazníků. Velké i malé díly dřevěných hraček - například kolečka, tvarované válečky, kuličky a úchytky.


Vyberte si nohy , nožky a nožičky pro váš nábytek. Potřebujete nohy ke stolu? Navštivte webové stránky kutilstvi. Přihlášení k vašemu účtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky