pátek 5. října 2018

Sklo za kuchynskou linkou

Obklad na stene za kuchynskou linkou by mal byť pôsobiť esteticky, no zároveň by mu nemalo chýbať ani praktické využitie. Krása a funkčnosť sú teda dva základné body, ktorými by ste sa pri výbere obkladov mali riadiť. Samozrejme, prvý bod je individuálny, no druhý výrazne závisí od materiálu, ktorý si. Skleněné obklady za kuchyňskou linku jsou velice oblíbeným trendem poslední doby.


Nejen jejich moderní a elegantní vzezření z nich dělá tolik vyhledávaný obkladový materiál. Pokud hledáte do své kuchyně nestárnoucí, snadno umyvatelné a originální obložení, pak jste tu správně.

Cenu za sklo za kuchyňskou linku navyšují vrtané otvory pro zásuvky nebo úchyty. Než sklo objednáte, ujistěte se, že zásuvky nejsou do zdi příliš zapuštěné, a že půjdou povysunout na úroveň skla. Sklo je praktické na údržbu, ale je třeba počítat s nutností řešení umístění zásuvek. Pokud by měly být právě na skleněné desce, předpokládají vytvoření otvoru v ceně přibližně tisíc korun.


Tvrzené sklo je na českém trhu nabízeno v ceně dva až tři tisíce korun za metr čtvereční včetně práce. Problémom je, že špáry medzi mini stratia lesk a horšie sa čistia, práve tomu sa pri skle môžete vyhnúť. Na akékoľvek nečistoty stačí použiť bežný čistiaci prostriedok a sklo je ako nové.


Vnukněte prostoru za linkou nápad pomocí Grafoskla a vytvořte unikát. Získejte poutavý originál své kuchyně, který může navazovat v celém interiéru.

Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu. Mezi skly tak nevznikne žádná mezera a celá plocha se výborně udržuje. Ve sklech děláme běžně výřezy pro digestoř a horní skříňky či šikmé hrany. Ani dlouhé sklo nás nezaskočí. Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů.


Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Keď si už ujasníte, ktorý materiál by pre vás mohol byť tým pravým, musíte ešte doriešiť vzhľad plochy za pracovnou doskou. Je úplne na vás, či chcete, aby plocha s kuchynskou linkou kontrastovala alebo bola skôr jej pomyselnou, vizuálnou súčasťou. Odporúčame zvoliť odlišný. Každý, kdo někdy čistil stěnu za sporákem, si bude klást otázku, jak se stěrka čistí a udržuje.


Ideální čisticí postup je houbička s jarem a následně přetřít vlhkým čistým hadrem a pak vysušit (mám z vlastní zkušenosti, za linkou máme doma imitaci betonu s lakem). Rozhodně nepoužívat čisticí prostředky s. Sklenené obklady za kuchynskou linkou dodají Vaší kuchyni eleganci a jedinečný moderní vzhled. Na první pohled se může zdát, že vynikají pouze svým jedinečným a moderním vzhledem, avšak právě technické parametry skleněných obkladů jsou jedním z. Dobrý nápad je obložiť stenu za kuchynskou linkou materiálom, z ktorého je aj pracovná doska. Kuchyňa potom pôsobí kompaktne a zároveň elegantne.


Materiál musí odolávať nielen v ploche, ale aj na hranách, ukončeniach a prieniku so vstavanými prvkami. Styk pracovnej dosky a zadnej kuchynskej steny je prevažne prekrytý.

Jeho výhodou je především snadná údržba a kompaktnost materiálu. Sklo za kuchyňskou linku vyrobíme ze skla float, nebo extraclear – diamant. Trvale odolává působení vody či atmosférických vlivů. Po technologické stránce zcela splňuje vysoké požadavky našich zákazníků na skleněné obklady do kuchyně. To je i důvo proč si ho pro.


Tak jestli můžu poradit, jestli nedáš sklo , nedávej kachličky, ale to stejné jako desku tak dej i za linku. Vložím foto své kuchyně za minutku. Kachličky za prvé už moc neletí a za druhé se blbě udržují.


Na levé straně je laminát, na přímo je sklo. Na druhé fotce je víc vidět i desku. Za kuchyňskou linku doporučujeme tato skla: Lacobel (AGC) Lacobel je sklo , na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak.


Ten může být z jedné strany chráněn barevnou fólií. Sklo Lacobel lze kombinovat s různými materiály, jako je dřevo, keramika, kov a ocel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky