čtvrtek 25. října 2018

Ochranná podložka pod židli

Ochranná podložka pod židli

Ochranná podložka pod židli chrání podlahu před poškrábáním a předčasným opotřebením. Podložka pod židli hladká. Ochrání jakoukoliv podlahu: plovoucí podlahu, parkety, laminát, korek, mramor, beton, dřevo i kámen. Přestože je navržená především jako ochrana.


Koupit Ochranné podložky pro židle a křesla. Představujeme solidní a pevnou ochra. Skvrny od kávy nebo vody již nebudou zanechávat nežádoucí stopy na Vaší podlaze nebo drahém koberci.


Vyberte variantu (3) Tento produkt není momentálně k dispozici. Existují podlahové krytiny, které jsou odolné vůči poškození používáním kolečkové židle. Všechny podlahoviny nejsou ale dostatečně odolné proti nadměrnému otěru.


Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl. Zabraňte opotřebení Vaší podlahy či koberce od kolečkové židle či křesla, pořiďte si ochrannou plastovou podložku pod židli ! Správně zvolená podložka pod židli nejen ochrání Vaši podlahu či koberec, ale zároveň Vám zpříjemní pobyt u pracovního stolu - tlumí hluk koleček a zajišťuje plynulý pohyb židle. Velmi kvalitní ochranná podložka pod kancelářskou židli ochrání Vaší dřevěnou či keramickou podlahu.


Zároveň zajistí minimální odpor proti klouzání kolečkových křesel. Transparentní design nenaruší vzhled Vaší podlahové krytiny. Je vhodná pro všechny typy podlahových krytin - od dlažby, přes vinyl až po dřevo. Ochrannou podložku pod židli vybírejte dle typu podlahy.


Typy podložek pod kancelářské židle se odvíjejí od povrchu, na kterou ji chcete umístit. Speciální protiskluzový povrch k podlaze přilne a zajistí tak. Proč se oplatí používat ochrannou podložku pod židle? Její použití zvyšuje životnost a vzhled povrchu podlahy, protože zabraňuje tomu, aby na ní kolečka židle zanechali hluboké škrábance, příp. Tip: Pokud zakoupíte podložku zabalenou v roli, co nejdříve ji vybalte, aby nebyla dlouho srolovaná.


Zobrazit celý text Zobrazit mén ě. Inspirace: Jak vybrat židli. Na hladké podlahy Na koberce. Pokud máte v kanceláři položenou plovoucí podlahu či parkety, vybírejte podložku pod židli na hladké podlahy. Tato podložka velice dobře chrání podlahu před opotřebením a zašpiněním. Polypropylenová podložka - flexibilní a pohodlné použití a doprava.


Ochranná podložka pod židli

Estetická úprava v podobě zaoblených rohů. Poloprůhledná, matná podložka - snižuje odraz světla. Kancelářské židle a křesla musejí být pro člověka co nejvíce pohodlné. Proto vám doporučujeme pořídit podložky pod židle, jež se hodí pro všechny typy podlahových krytin, přičemž je chrání před poškozením, poškrábáním i znečištěním, vhodná jak pro kancelářské, klasické tak i. Máte-li obavy z nevzhledných šmouh a rýh od koleček židle, je pro vás tato ochranná podložka ideálním řešením.


Ochraňte svou podlahu pod kolečkovým křeslem! Nopky zbraňují pohybu podložky po koberci. Použitím podložky pod židli zaručíte větší trvanlivost podlahy.


Ochranná podložka pod židli

Přirozená pružnost podložky pod židli umožňuje odolávat i velkému zatížení. Barvy se mohou v závislosti na nastavení Vašeho monitoru lišit od skutečnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky