úterý 9. října 2018

Kostní porcelán cashmere

Je velmi oblíbený jako jídelní servis pro slavnostní příležitosti. Je vyroben z kostního porcelánu, který je kvalitní, velmi tenký až průsvitný. Porcelán je vhodný pro použití v myčce nádobí i mikrovlnné troubě.


Kostní porcelán je čistě bílý, velmi tenký a mírně průsvitný. Dokonce i lehce průsvitný porcelán. Kolekci je možné doplnit porcelánovými.


Moderní pojetí porcelánu se snoubí s nadčasovým designem. Kvalitu nádobí z čínského kostního porcelánu, dosvědčuje. Kulatý bílý porcelán Diamonds je elegantní, neokoukaný a nesmírně nadčasový. Na okrajích nádobí jemně vykukují pravidelné geometrické broušené diamanty. Porcelán typu White Basic je o něco silnější a hlavně pevnější, než kostní porcelán Bone China, který je velmi křehký, tenký , skoro až průhledný.


Výběr z mnoha rozličných kolekcí jídelních souprav se nezdá zcela jednoduchý. Maxwell and Williams je synonymem pro moderní bílý porcelán. Ulehčíme vám rozhodování, usnadníme vám výběr a nakonec převáží skvělý pocit z moderně zařízené jídelny. Pomůžeme vám najít ten pravý srdcový porcelán.


Wedgwood klade důraz na nejjemnější detail a zavazuje se k nejvyšší kvalitě a provedení. Anglický jemný kostní porcelán (tzv. Bone China) byl pojmenován podle hlavní součásti svého střepu, kterou tvoří až kostního popela (především skotu).


Hodí se pro jakékoli slavnostní. Materiál: tenký, mírně průsvitný kosterní porcelán Vhodné do. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je kostní porcelán vysoké kvality. Díky tenkosti jídelních talířů působí velmi jemným a elegantním dojmem.


Bone China je jakostní tenký porcelán , průhledný při pohledu skrz světlo. Discover the world of luxury Loro Piana and buy on the Official Site Loropiana. Free Returns and Exclusive Gift Packs available. The excellence of luxury. Velká oblíbenost kolekce Cashmere spočívá v tradičním jednoduchém vzhledu, vévodí jí stále nepřekonané kulaté tvary talířů.


MaxwellWilliams kávová souprava dvanácti kusů v bílé barvě z kolekce Cashmere Bone China. Díky vysoce kvalitnímu porcelánu je tato souprava vhodná pro použití v mikrovlnné troubě či myčce na nádobí. Internetový obchod NEJCENY. Australský výrobce použil pro výrobu série nádobí Cashmere kvalitní kostní porcelán , ten je čistě bílý, velmi tenký a mírně průsvitný.


Talíř Cashmere se svým zakulaceným, jednoduchým a přesto elegantním vzhledem hodí i pro slavnostní příležitosti. Tato společnost se stoletou tradicí vyrábí porcelán pro domácnosti ale také pro hotely a gastronomii. Velký úspěch tohoto porcelánu na trhu závisí především na jeho tvaru a originálním zdobení.


Porcelán Seltmann je skutečný pojem ve své oblasti a představuje špičkovou kvalitu v materiálu designu a celkovém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky