pondělí 29. října 2018

Dřevěná skříňka pod umyvadlo

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Dřevěná skříňka pod umyvadlo Jodpur hnědá. Umyvadlo a nábytkářské nožičky pod skříňku nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Detail produktu Do obchodu.

Wohnlich, modern, vielseitig und gleichzeitig freundlich zum Budget. Die Bad-Serie Ketho von Duravit ist das ideale Programm für Badmöbel-Einsteiger. Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby.


Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový. Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem. Skříňka má lištu pod úchytem v barvě chrom.


Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy.

Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Nejnovější trendy v bydlení velí pokud možno vše zavěsit a usnadnit si tak úklid. Závěsné skříňky pod umyvadlo.


V naší nabídce naleznete skříňky od nejmenších rozměrů přes velkorysé skřínky pod dvojité umyvadlo po rohové umyvadlové skříňky. Hledáte dřevěná skříňka pod umyvadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Zejména dřevěný nábytek, například skříňka pod umyvadlo , bude vypadat nádherně. S ochrannou glazurou se skříňka nepoškodí, ani když ji trochu postříkáte. Voskovaná skříňka pod umývadlo z borovicového dřeva.


Bílá dřevěná skříňka pod umyvadlo Støraa Rhonda. Rhonda je kolekce elegantního dřevěného nábytku, který perfektně padne především do koupelen. Pyšní se jednoduchým designem, díky němuž bude hračka tyhle praktické úložné prostory sladit se zbytkem prostoru.


O značce: Støraa je dánská nábytkářská značka.

Pro moderní i klasické koupelny. Koupelnové skřínky pod umyvadlo ve 1barevných variantách. Prodloužená záruka let. Možnost výroby na zakázku.


THEIA umyvadlová skříňka 104x42x45cm, 2xzásuvka, dub stříbrný TH107. I další koupelnový nábytek, kterým koupelnu vybavujete, potřebuje prostor, proto musí být skříňka pod umyvadlem vedle koupelnové skříně, stoličky a skříňky se zrcadlem někdy opravdu. WESTERN umyvadlová skříňka 77x86x45cm, starobílá WR085.


Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky. Skřínky pod umyvadlo nabízíme především od firmy RAVAK, IDEAL STANDARD a LAUFEN. Některé jsou opatřeny praktickým košem na prádlo!


Výrobci nabízí univerzální skříňky, ale i výrobky určené ke konkrétním typům umyvadel. O nejlepší pořádek ve skříňkách pod umyvadlo se postarají doplňkové úložné košíky, dózy na kosmetiku a další třídicí systémy. Tato skříňka pod umyvadlo v retro stylu dodá vaší koupelně nádech rustikálního kouzla.


Tato pevná a odolná skříňka pod umyvadlo byla vyrobena z masivního recyklovaného borového dřeva. Nabízíme vám moderní skříňky, které jsou vhodné do každé koupelny, protože se dají využít na uložení ručníků, kosmetiky a dalších hygienických pomůcek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky