středa 17. října 2018

Prodej sudů na vodu

V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství.

Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva. Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Sud 220l použitý v potravinářském průmyslu. Vrchní víko uzavíratelné kovovou sponou.


Vyrobeny z potravinářského plastu. Prodej plastových nádrží na vodu - IBC kontejnery, sudy, redukční systémy atd. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our ochrana osobních údajů.


Plastové sudy - Skladování nebezpečných látek a potravin.

Pokud jsou pro vás nádrže na vodu příliš velké, využijte naši nabídku soudků. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Pro čerpání vody ze sudů a nádob vám skvěle poslouží malá ponorná čerpadla.


V reakci na dotační program Dešťovka jsme připravili unikátní řadu SIGMA RAIN, určených pro instalaci do země a vhodných pro čerpání dotace. Vážení zákazníci, i v této těžké situaci jsme nadále s vámi. Zavedli jsme však omezení, která chrání nás i vás. Na základě rozhodnutí vlády je ode dne 16.


Jemnice , Jemnice, Czech Republic. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Sucho je velikým nepřítelem každé zahrádky, ale nádrže na vodu si s ním umí skvěle poradit. V naší nabídce malých soudků, velkých hranatých či kulatých nádrží si určitě vybere každý chatař i chalupář.


Sada na propojení dešťových sudů cm. Spojka dešťových sudů DEMA umožňuje navzájem spojit dva sudy a tak rozdělit vodu do obou sudů.

Praktické v případě, kdy sudy, které máte k dispozici, nechcete nahradit jedním velkým sudem nebo když chcete vaši dešťovou vodu rozdělit pro různé využití. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. PLASTOVÁ VĚDRA S VÍKEM. Všechny druhy malých a velkých sudů , kádě na vodu a víno, IBC kontejnery, náhradní díly, rozvoz. Najdete nás také na : Ceník.


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Plastový sud s filtrem na dešťovou vodu s objemem 200L. Prodej : samonosné jímky na dešťovou vodu , plastové nádrže na vodu ,. Aktuální katalog firem v kategorii plastové sudy.


Naší obchodní činností je výroba a prodej ocelových sudů s podporou. Vážení návštěvníci, stránky. Nabízíme prodej obalových materiálů. Káď hranatá 300l na dešť.


Ale také na zdravotně nezávadnou zálivku zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky