pondělí 29. října 2018

Kombinovaná chladnička whirlpool

Kombinovaná chladnička whirlpool

Kombinovaná lednička s mrazákem je ideální volbou pro každou domácnost. Kombinace chladničky a mrazáku v jednom zařízení je velice ekonomické, zvláště pak u našich kombinovaných ledniček Whirlpool , které spadají do nízké energetické třídy. Kombinácia chladničky a mrazničkou v jednom zariadení je veľmi ekonomická. Najmä u našich kombinovaných chladničiek Whirlpool , ktoré spadajú do nízkej energetickej triedy. SMYSL Total NoFrost - beznámrazový systém v mrazničce, s distribucí chladného vzduchu do chladničky Multiflow rovnoměrná distribuce vzd.


Neodmysliteľná súčasť vašej kuchyne a zároven najobľúbenejšia varianta chladničky je kombinovaná chladnička. Je vybavena unikátním systémem 6. Ten obnoví obnoví teplotu 5x rychleji než Whirlpool chladnička bez technologie 6. Tím ušetří vaší peněžence a prodlouží kvalitu. Vďaka technológii FreshControl zostanú čerstvé až 4x dlhšie než v bežnej chladničke. Lednice a chladničky Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today! Get Whirlpool Spare Parts. Replacement Whirlpool Spare Parts.


Otevírání dvířek chladničky kombinované s mrazničkou Whirlpool WNFT2O X lze nastavit na pravou i levou stranu. Aby byl spotřebič správně vyvážený, přispějí k tomu nastavitelné nožičky. Aby bolo skladovanie potravín čo najefektívnejšie, disponuje kombinovaná chladnička Whirlpool modernou technológiou MultiFlow.


Táto funkcia má za úlohu, pomocou malých prieduchov umiestnených v rôznych častiach chladničky, zabezpečiť dynamické chladenie cirkulujúcim vzduchom. Vstavaná kombinovaná chladnička so senzorovou technológiou chladenia 6. Dvierka chladničky majú ploché hrany a zameniteľné otváranie. Chladiaci priestor s automatickým odmrazovaním ponúka objem 2l.


Beznámrazový patentovaný systém 6. ZMYSEL FreshControl s reguláciou vlhkosti pre dlhodobé uchovanie čerstvosti v chladničke. Senzorová technologie 6. FreshControl aktivně kontroluje vnitřní vlhkost pro čtyřikrát delší čerstvost potravin, ideální teplotu obnovuje až pětkrát rychleji. Všechen prostor, který potřebujete. Tato Whirlpool kombinovaná chladnička je navržena tak, aby poskytovala co nejvíce prostoru k pohodlnému uložení potravin a nápojů. Freshcontrol aktívne kontroluje vnútornú vlhkosť pre štyrikrát dlhšiu čerstvosť potravín, ideálnu teplotu obnovuje až päťkrát rýchlejšie.


Vestavná kombinovaná chladnička se může pochlubit senzorovou technologií chlazení 6. Dvířka chladničky mají ploché hrany a zaměnitelné otevírání. Chladicí prostor s automatickým odmrazováním nabízí objem 2l. Quality Whirlpool Accessories. Order By 9pm For Next Day Delivery! Základním vybavením každé domácnosti by měla být kvalitní chladnička , která se postará o to, že si potraviny udrží svoji čerstvost, jedinečnou chuť a aroma, po co nejdelší možnou dobu.


Kombinovaná chladnička whirlpool

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chladnička má zanedbateľné poškodenie (zatlačenie plechu - viď foto) ale kedže sa jedná o vstavanú chladničku tak po inštalácii to nebude viditeľné, a samozrejme, nijako to neovplyvňuje jej funkčnosť.


Doprava zadarmo Na sklade.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky