úterý 2. října 2018

Kenwood kmx 61 příslušenství

Kenwood kmx 61 příslušenství

Ergonomicky navržené ovládací prvky a výstup na snadno upevnitelné příslušenství - obojí umístěné z přední strany pro snadné a praktické ovládání. Ve výbavě má mechanické – knoflíkové ovládání. Kromě plynulé regulace rychlosti je také vybaven planetárním systémem míchání.


V tomto případě se metla robotu otáčí kolem své osy a také kolem obvodu mísy. Výsledkem jsou kvalitněji. Střídejte a kombinujte praktické a výkonné příslušenství , abyste svůj robot kMix využili přesně tak, jak potřebujete.


This feature is not available right now. Please try again later. Tento kMix Mega Pack robot oceníte nejen díky snadné obsluze, robustnímu tělu a krásnému designu, ale především díky funkcím, které každý den v kuchyni využijete! Ergonomicky umístěné ovládací prvky umožňují bezproblémové ovládání a připojování velmi širokého příslušenství. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli.


Kenwood kmx 61 příslušenství

Druhý a devátý nápad na sváteční dny. Cookrate Czech - Duration: 11:01. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Podívejte se na novinky v kategorii Roboty. K modelu KMX obvykle nabízíme v rámci.


KENWOOD KMX Víceúčelový robot. Celokovový robot s bohatým přílušenstvím ve výbavě. Součástí balení je mlýnek na maso AX9a bubínkové struhadlo AX6a také výběr nástavců. K tomuto přístroji lze také zakoupit široká škála dalšího příslušenství. Je ideálním pomocníkem pro všechny hospodyně, které rády pečou - díky skleněné míse lze mít totiž celý průběh pečení i následný výsledek maximálně pod kontrolou.


Kenwood KMX prodáváme za příjemnou cenu. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a napište. Disponuje s mlýnkem na maso a bubínkovým struhadlem v základní výbavě. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Nový kMix multipack obsahuje navíc mlýnek na maso se třemi kusy výměnných kotoučů a bubínkové struhadlo s pěti bubínky pro jemné a hrubé strouhaní, řezání a plátkování. Free Shipping Available. Funkce robota hnětení, strouhání, masomlýnek, krájení, šlehán. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu.


Nasunutí metel je otázka okamžiku, jsou velmi dobře zpracované a aretace se provádí pouze otočením. Samotné metly jsou kombinací hliníku a kovu, ale dříky jsou ocelové. Nedoporučuje se je mýt v myčce (ani hliníkové příslušenství ) a to možná bude pro někoho limitující, ale stačí je opláchnout teplou vodou a je.


Mrkev a jablka na nejjemnějším struhadle je třeba strouhat pomalu (po jednom kusu), jinak se zahltí, pro větší množství je proto lepší zvolit struhadlo jako na strouhanku, pak to jde rychleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky