středa 10. října 2018

Šroubované regály

Zásuvné regály Konstrukci zásuvných regálů tvoří regálové rámy (bočnice), do kterých se zasouvají police nebo háčky, na které se pak police zavěsí. Regály , regálové systémy, Metalkas, s. V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek. Dílenské pracovní stoly a regály.


Nejlepší spojení ceny a kvality v celé ČR.

Policové regály šroubované. Kovové regály s HDF deskou jsou nejprodávanější regály na českém trhu. Oproti regálům z jiných materiálů se mohou pyšnit vyšší nosností, stabilitou, odolností proti vlhku a snadnou údržbou. Majster Regál nabízí kovové regály a regálové systémy, které optimálně využívají prostor a zohledňují možnosti a individuální požadavky zákazníka. Naše regály s vámi mohou růst, mohou být kdykoliv rozšířeny o přídavné moduly a police a jsou vhodné jak pro podnikatelské i soukromé účely.


Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům. Ke každému regálu je přiložen detailní montážní návod.

Zbavte se nepořádku v práci nebo v domácnosti a za přijatelnou cenu. Nosnost regálu je dána nosností police. V případě, že chceme zvýšit jeho nosnost, používáme pod každou polici jednu nebo i dvě výztuhy. Jedná se o policové regály šroubované , policové regály montované a policové regály montované s nosnými příčkami. Vyrábíme regály pro Zlín a okolí.


Free Shipping Available. V každém sklepě, skladu, garáži, dílně nebo archivu potřebujete přehledně uskladnit různé předměty, tak abyste co nejlépe využili prostor, který máte k dispozici. K tomu skvěle poslouží praktické montované regály , díky kterým budete moci uskladnit vše od zboží, nářadí a krabic až po archivní dokumenty. Doprava zdarma Minimální záruka roky Právo na vrácení zboží do dnů – Všechno pro firmu. POPIS REGÁLU: regály šroubované S NOSNOSTÍ 8KG, SE ZÁTĚŽÍ NA POLICI 1KG Regál šroubovaný sestává ze čtyř stojin spojených policemi pomocí šroubových spojů a osazenými pevnostními růžky a patkami.


Využívají se v průmyslu, skladech, výrobních provozech či garážích. K jejich sestavení ani k opětovnému rozebrání tak nebudete potřebovat žádné montážní nářadí. Díky tomu zvládne sestavení montovaných regálů se čtyřmi policemi i naprostý začátečník. Jejich police vám pomohou.


Prodáváme základní kovové šroubované regály určené k širokému použití ve skladech, archívech, garážích, kancelářích a jiných úložných prostorech. Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů.

Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu- regaly. Pevné policové regály Šroubované policové regály pozinkované. Stojiny regálů jsou tvořeny systémovými děrovanými profily DEXION s rastrem 1mm, ke kterým jsou připevněny police z ocelového pozinkovaného plechu. POLICE LZE LIBOVOLNĚ NASTAVIT CO CM.


Stojiny jsou rovněž vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu. Vysoká stabilita regálů je zajištěna. Spoje šroubované i samosvorné, povrchová úprava pro tento kovový nábytek je práškovou barvou nebo pozinkováním.


Nabízíme Vám mnoho možností jak vybavit vaše prostory regály. Využijte jednoduchých přehledů, které nás odlišují od konkurence a dokážete se v nich rychleji zorientovat a vybrat. Fill Your Cart With Color today! Huge range- FREE Delivery UK wide London location, come and visit us!


South African, New Zealand and Australian Shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky