čtvrtek 4. října 2018

Krabičky plastové

Plastové krabičky pro elektroniku a elektronická zařízení. Univerzální i speciální krabičky vč. Pro doplnění stolní výzdoby tématické oslavy s Jednorožcem si nezapomeňte koupit tyto roztomilé plastové krabičky jednorožce. Poslouží dětem nejen jako ozdoba na stůl, ale také jako dárek za poděkování hostům.


Krabičky naplňte drobnými bonbonky, mandličkami nebo malými dárečky. Průhlednost vám umožní hrát si s.

Fredo je docela ledový typ. A je dobré, že to tak je, protože v něm bude uloženo vše, co v něm chcete uložit a bude to čerstvé a chutné. Výše máme přehledně rozdělené krabičky dle jednotlivých sérií.


Zde můžete vybrat krabičky dle Vaší představy a kliknout na obrázek. Najdete zde široký sortiment plastových, papírových, sametových, luxusních a hodinkových krabiček za velkoobchodní ceny. Box na návazce a bižuteri - plně vybavený.


Pokud chcete mít vše přehledně a po ruce, tak je pro Vás tato krabička ta správná volba. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce.

Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice. Vhodné pro ukládání spojovacího, elektronického, těsnícího materiálu a drobných součástek pro výrobu nebo montáž. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.


Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Jak chytře používat plastové brčka - skvělých nápadů! Perfektní tipy, jak použít brčko.


Některé plastové dózy s víkem jsou vhodné do mikrovlnné trouby i do mrazáku, některé nikoliv – sledujte popis u jednotlivých produktů. V nabídce krabiček na potraviny nechybí ani plastový podnos na dort. Můžete vyzkoušet například plastové krabičky či dózy na potraviny, které takové ukládání umožňují. V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké).


Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Prodej obalů a obalových materiálů jako jsou nápojové kelímky, plastové nádobí, plastové obaly nabízí Dekos R s. Jsou průhledné a dodáváme je s bílým nebo černým dnem (nebo v případě mikromount krabičky také s průhledným). PLASTOVÉ KRABIČKY PRO SÍŤOVÉ ADAPTÉRY K ZASUNUTÍ DO ZÁSUVKY.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.

Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky na jídlo, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Portfolio našich produktů se skládá z námi vyvinutých produktů, které doplňujeme nabídkou produktů našich partnerů.


Jelikož naši partneři jsou převážně výrobní firmy, můžeme nabídnout nejen námi vyvinuté produkty, ale i produkty našich partnerů, v zákaznických rozměrech. Každý správný rybář má ve své tašce několik plastových krabiček nebo boxů. Mnohdy se jedná o nejlepší variantu jak skladovat rybářskou bižuterii jako háčky, obratlíky, karabinky a jiné. U nás najdete celou řadu plastových krabiček s nastavitelnými přihrádkami, nebo i dvoupatrové rybářské krabice. Nabízíme i velké plastové boxy vhodné třeba na loď.


K dostání v několika barevných variantách. Prodejna až do odvolání uzavřena, objednávky odesíláme IBC kontejnery Krabice TavoBox Zakrývací plach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky