čtvrtek 18. října 2018

Prodej zrnkové kávy praha

Jsme oficiálním distributorem světových značek kávy a kávovarů. Dodáváme kávu zrnkovou i mletou, známých značek jako je Lavazza, Vergano, Bristot, Dallmayr. Jste milovníci kvalitní kávy ? Pak jste na správné adrese - nabízíme portál pro pravé kávové connoisseurs.


Ať již hledáte kvalitní zrnkovou kávu k nákupu online anebo nejlepší kavárnu v okolí.

Všechny instituce naleznete na mapě, v katalogu anebo použitím hledání. Přejeme příjemné chvíle u šálku Zrnkové Kávy. Káva zrnková, e-shop, mletá káva z plantáží celého světa. Provoňte svůj domov vůní kávy. Specializujeme se na pronájem, servis a prodej kávovarů, prodej zrnkové kávy a kapslí do kávovaru pro výrobu kávy.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Svět kávy , SONNENTOR, DATART,. Jen pouhý jeden doušek kávy vykoupe skleslou duši v koupeli požitku a blažených snů.

Kromě kávy si od nás můžete odnést vybavení a doplňky pro domácí přípravu vynikající kávy. Otevírací doba: Po - Pá. Pro přípravu kávy v našich zeměpisných šířkách se používají jen dva základní typy: káva arabica a robusta. Arabika, která je cca světové produkce, je kávou s menším obsahem kofeinu a širokým spektrem delikátních chutí a vůní.


Vážený zákazníku, zlepšili jsme celý systém a přidali nové funkce, včetně přenosu dat. Prosím zkontrolujte si pro jistotu Vaše přihlašovací údaje, hlavně Dodací a Fakturační adresu. Zaručeně Česká rodinná pražírna kávy má svoje výdejní a prodejní místo přímo v centru města.


Po celý rok je na prodej klasický medovník, zákusky, medovky, rolády, kremrole, laskonky, narozeninové dorty na oslavu za ceny přímo od výrobce. Doprava a osobní odběr v centru Prahy celý rok. Každý týden pro vás máme k prodeji připraveno několik druhů vždy čerstvě pražené zrnkové kávy. Nabízíme prodej kávy a kávovarů.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Jsme česká pražírna výběrové kávy , kterou nakupujeme osobně z rukou farmářů a každý den pro vás pečlivě pražíme. Jistě si všichni pamatujeme na časy, kdy se prodávala v podstatě jen káva zrnková. V obchodech byly umístěny samoobslužné mlýnky na kávu, kde jsme si zakoupenou kávu mohli semlít.


Prodej zrnkové kávy 16.

Začalo to na adrese Jirečkova Praha 7. Po roce a půl to pokračovalo na jiné adrese Jirečkova Praha 7. Roky utíkaly a než se člověk nadál slavili jsme let fungování. Za těchto let to bylo nespočetně hostů, nespočetně espressa, cappuccina, nespočetně kávy zrnkové. Káva mletá i zrnková, s sebou i do sebe. GastroKáva - Obchod s kávou a čajem Praha Váš specialista na kávu, čaje a příslušenství. Jsme e-shop zabývající se prodejem kávy ( zrnkové , mleté, bezkofeinové), různých druhů čajů (černých, ovocných, zelených), domácích i profesionálních kávovarů, čistících prostředků na kávovary a všeho spojeného s kávou, kávovary a čajem.


Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží.


Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem. A ten malý sen jednou začali realizovat ve velké sny a vybudovali svými silami a srdcem tuto malou útulnou pražírnu kávy „GRAIN“ učili se pražit kávu, poznávat vůně, chutě, druhy kávy. Jejich vize nebyla kavárna jak je tomu dnes ve světe, ale naopak malá pražírna, kde lidé mohou cítit vůni a chuť pražené kávy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou?


Máme kompletní přehled!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky