čtvrtek 11. října 2018

Ochrana proti přetečení pračka

Ochrana proti přetečení Ochrana proti přetečení Zabraňuje vytečení vody z pračky ven. Fuzzy logic (2) Automatická pračka řízená senzory a elektronickým systémem fuzzy-logic dokáže sama zhodnotit, co vlastně chcete vyprat. Nabídne vám speciálně tvarovaný buben s otočnou zadní stěnou pro efektivnější praní, mimořádně odolné keramické topné těleso, přímé vstřikování vody, bublinkovou technologii pro efektivní praní při nízkých teplotách či rozpouštění odolných skvrn jedním tlačítkem.


Velkou předností je i funkce VarioPerfect, se kterou můžete ušetřit až o času, nebo o energie méně. Miele WTH 1WPM je vybavena technologií QuickPower , díky které vypere a usuší prádlo v krátké době.

Automatická aplikace tekutých pracích prostředků pomocí TwinDos je přesnější a ušetří až prostředku. Pračka se sušičkou neboli pračky 2vjsou skvělou volbou v případě, že chcete ušetřit místo v malé koupelně nebo prádelně. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané.


Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se sušičkou. K nadstandardním funkcím patří dva parní programy – proti zmačkání a osvěžení. Proti zvídavým dětem chrání bezpečnostní pojistka , ideální naplánování praní umožňuje funkce odloženého startu, po skončení programu se pračka přihlásí skrze zvukový signál a do správné polohy ji usadíte pomocí čtyř nastavitelných nožek.


Z funkcí je samozřejmostí odložený start, ochrana proti přetečení či množstevní automatika Fuzzy Logic.

Potěší také TimeManager, díky kterému můžete jednotlivé programy podstatně zkrátit. Pohodlné otevírání zajišťuje Soft. Dobrý den, mám zájem o tuto pračku (vyhovuje mi i rozměrově), nicméně nemohu nikde najít, zda disponuje nějakou ochranou proti přetečení , Aquastopem atp.


Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pračka má k dispozici programů včetně velmi oblíbené funkce odloženého startu.


Potěší technologie OptiTime Plus, která automaticky zváží prádlo uvnitř pračky a automaticky určí potřebné množství vody. Samozřejmostí je ochrana proti přetečení a dětský zámek. AquaStop je ochrana proti přetečení nebo úniku vody. Možnost zkrácení programů.


Spotřebiče jsou důkladně odzkoušené a vyčištěné. Na všechny spotřebiče je záruka měsí. Opatření proti riziku úniku vody.


Kromě ní disponuje tento model i dalšími vychytávkami jako je množstevní automatika, parní funkce anebo ochrana proti přetečení. Nemusíte se bát, že vytopíte sebe, nebo sousedy.

Tyto systémy zjistí únik vody z hadice nebo únik vody ze spotřebiče a zastaví přívod vody. Další výhodou této pračky je Soft Opening, díky němu se buben pračky otevírá pomalu, tiše a bezpečně. Dále je pračka doplněna funkce jako je například odložený start, regulace otáček, anti-alergický program nebo program snadné žehlení.


Bezpečí je důležité Protože myslíme na vaše bezpečí i na ochranu spotřebiče, je pračka vybavena několika bezpečnostními prvky jako je dětský zámek, ochrana proti tvorbě pěny, ochrana proti přetečení a kontrola nestability. A jelikož je tento model vhodný i pro rodiny, nesmí mu chybět ani dětská pojistka, která zamezí nepříjemným problémům. Pračka nepostrádá ani ochranu proti přetečení , narozdíl od některých jiných modelů u ní ovšem nenajdeme parní funkce.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Z funkcí, které jsme hodnotili, má pračka AEG všechny, v hodnocení funkcí tedy obstála na jedničku. Rodiče malých dětí ocení dětskou pojistku, která zabrání nechtěné manipulaci s pračkou. O bezpečí vaší domácnosti se postará ochrana proti přetečení.


Ani pračka AEG totiž nezůstává v tomto směru pozadu a kromě klasického displeje, dětské pojistky, množstevní automatiky a funkce odloženého startu, které byly v době vzniku recenze samozřejmostí, je vybavená také méně běžnými funkcemi, jako je zvukový signál nebo ochrana proti přetečení. Pochlubit se může technologií Fuzzy Logic, funkcí odloženého startu (1-hodin), 2D displejem nebo funkcí automatického snížení spotřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky