čtvrtek 25. října 2018

Drevené komody

No rovnako ako v spálni, sa komody na podobný účel využívajú aj v detskej izbe, obývačke, ale i kuchyni, predsieni, kúpeľni. Vďaka nim, sú vaše veci dobre zorganizované a je k nim jednoduchý prístup. DREVONA vám ponúka kvalitné, drevené komody vyrobené u nás na Slovensku.


Tyto vlastnosti mají právě dřevěné komody. Masivní dřevo je extrémně odolné proti poškození.

Naše nabídka zahrnuje komody vyrobené z borovice, dubu, buku a smrku. Patří mezi ně komody s různým povrcheolejované, voskované a lakované. Některé komody mají širokou škálu barev a kování.


Stačí si jen vybrat tu pravou komodu pro váš domov. Komody z masívneho dreva. Voskované alebo lakované komody. Drevené komody z masívu do spálne, predsiene, alebo obývačky.


Kvalitné a moderné komody.

Vysoké, stredne vysoké aj nízke komody z masívu s dvierkami, policami, zásuvkami, alebo s košíkmi vyhotovené z dubového dreva. Hodia sa ako komody do spálne, obývačky, chodby i ako praktické komody do kuchyne. Vysoká kvalita, dlhá životnosť a pôsobivý dizajn to sú hlavné charakteristiky našich komôd z dreva. V našej ponuku nájdete moderný nábytok komody do obývacej izby, detskej izby, alebo do spálne, ktoré môžu doplniť usporiadanie bytu alebo môžu stáť v miestnosti samostatne. Ich výhodou je že v nich môžete uložiť predmety rôzneho druhu , oblečenie, knihy, suveníry.


Záleží len na Vás, či Vaša komoda sa bude skladať z políc alebo zásuviek-šuplíkov lebo bude s. Jednoduchý design a čisté linie bez zbytečných ozdob, tak lze jasně charakterizovat dřevěné komody v moderním skandinávském stylu. Výjimkou nejsou ani komody vyrobené z borovicového či bukového masivu. A zapomenout nesmíme ani na to, že komoda je velmi praktický a všestranně využitelný kus nábytku, ve kterém.


V skratke, komoda je ideálnym riešením pre odkladanie akýchkoľvek predmetov. Môžete si napríklad vybrať spomedzi komôd s lesklým, čiernym, bielym alebo starožitným povrchom. Ak máte radšej drevený. Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně.


Na výber máte tri druhy dreva a odtieňov morenia. Z ekologického a ekonomického hľadiska je pre nás dôležité vyrábať nábytok z prírodného dreva, s dlhou životnosťou.

Exkluzívné komody z masívneho dreva. Pevné a moderné komody. Borovicové komody do spálne. Výrobca nábytku – Woodica. Predávame komody do spálne, obývacej izby, alebo do predsiene.


Ať už jde o obývák, ložnici, dětský pokoj nebo předsíň: sotva se najde pokoj, který si vystačí bez komody. Use code GIFTfor Off on Sale Items. Za tyto ceny se zamilujete opravdu snadno!


Vyberte si svoju komodu z našej ponuky drevených komôd. Dřevěný policový roh vnější masivu RUDY 7 ukončovací prvek pro komody masiv ROALHOLZ. Rustikálne vidiecke komody v kolonialnóm štýle patrí medzi veľmi žiadaný druh nábytku a to predovšetkým do spálne a obývačky, vyrábame rustikálne komody z čistého dreva - komody maju napodobnovať a imitovať starožitný nábytok. Presvedčte sa v ASKO - NÁBYTOK. Hľadáte modernú komodu alebo skôr preferujete rustikálny štýl?


U nás si vyberie každý. Závesné dekorácie skrášlia a zútulnia obývačku, chodbu aj detskú izbu, skrátka dodajú Vášmu bytu pravú domácku atmosféru. Free Shipping Available.


Check Out Land on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky