úterý 30. října 2018

Kvalitní zavírací nůž

Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Nebo máte spíše zájem o lovecké. Legendární kapesní nože Victorinox, multitooly Leatherman, dřevěné nožíky Opinel, české nože a Rybičky Mikov, houbařské nože Joker nebo lovecké damaškové nože z ruské kovárny! Pteryx byl testován policií a bezpečnostními složkami České Republiky. Kromě toho se zúčastnil i bojů v Sýrii.


Své majitele věrně doprovází během celého dne, v přírodě, i v nečase.

Nestačí vám to jako důkaz jeho kvality. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! Karbonová ocel je díky vyššímu obsahu uhlíku extrémně tvrdá a tak si zachová maximální ostrost po velmi dlouhou dobu. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva a je silně lakovaná pro zvýšenou odolnost. Každý muž má mít svůj zavírací nůž od branse.


Na své si přijde opravdu kdokoliv díky naší široké nabídce kvalitních kapesních nožů. Multifunkční nůž BW - M. Funkční praktický zavírací nůž s mnoha nástroji. Součástí nože praktická nylonová kapsa s poutkem na opasek o max šířce cm.

Nabízíme kvalitní nože a další praktické nástroje pro vaše outdoorové aktivity. Pořiďte si kvalitní outdoorový nůž , štípací sekeru či ruční pilu v e-shopu Braňse. Inox je malý a lehký nůž vyrobený z kvalitní nerezové oceli a na rukojeti.


Zavírací nůž Opinel VRI No. V této kategorii se nacházejí zavírací nože dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Kvalitní kapesní zavírací nůž s pojistkou. Nůž se vyznačuje kvalitním provedením a odolností.


Ostří s povrchovou úpravou satin a texturovaná rukojeť umožňují používat nůž na každodenní práci. Elegantní balení s přibaleným ochranným váčkem dělá z tohoto nože ideální dárek. Nůž zaručuje snadnou manipulaci a příjemné držení v ruce, díky tvarované rukojeti.


Kvalita produktů značky Kizlyar a ocenění. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl. Kapesní nože se vejdou prakticky do každé kapsy nebo tašky i kabelky a máte je tak vždy po ruce. Mezi zavírací nože Mikov se již před mnoha desítkami let zařadila také legendární Rybička, kterou firma Mikov dál hrdě vyrábí. Tento zavírací nožík od Mikovu si snad všichni pamatujeme z dětských let, kdy byla naším nejlepším pomocníkem.


O její výjimečnosti nás přesvědčuje i certifikát Regionální výrobek. Navržen a vyroben jako kvalitní univerzální nástroj a díky tvaru čepele a hmotnosti může být použit jako kvalitní nůž na řezání lan, popruhů, drátů, slouží k sekání, jako páka a kladivo. V přední části na hřbetu čepele je umístěn zub, který umožňuje stahování kůže zvěře.

Váha nože je 1gramů. Do ruky je velmi příjemný. Nůž je velmi hezký, mimořádně dobře zpracovaný.


Tento nůž má dále pojistku proti samovolnému zavření a očko pro snadné otvírání jednou rukou pro praváky i leváky. Střenka je vyrobena z kvalitní oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky