pondělí 22. října 2018

Skleněný podnos na dort

Skleněný podnos s poklopem Antic Line Glassie. Lze mít v myčce nádobí. Uvedená cena je bez poštovného. Velmi kvalitní zpracování vyrobeno ze silnostěnného skla.


Set obsahuje podnos na nožičce a podklop s úchytem.

Náš tip: Na podnos můžete také umístit velké svíčky a drobné dekorace. Jednotlivé kousky byly vyrobeny z průhledného skla, tedy neutrálního materiálu, který se hodí. Inzerát Prodám skleněný podnos na dort v okrese Litoměřice, cena 120Kč, od lubodez na Sbazar. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dortový podnos je vyroben z čirého skla na nerezové noze.


SKLENĚNÝ PODNOS NA DORTY.

Ideální na servírování dortů, koláčů a zákusků. Je hladký s vlnkovitým okrajem. Tác využijete nejen pro servírování dortů, ale i jiných sladkých či slaných pokrmů. Značkový výrobek firmy Pasabahce.


Podnos je vyroben z kvalitního odolného skla. Dobře poslouží i jako servírovací talíř na nožce pro jednohubky nebo jiné pochutiny. Na servírovací straně je podnos hladce skleněný , na vnější straně a nožce je zdrsnělá povrchová úprava do třpytivé stříbrné barvy.


Pro čištění povrchu se doporučuje použít měkký, vlhký hadřík. Carlo Giannini je velkým pojmem italského living designu. Inzerát podnos na dort v okrese Cheb, cena 100Kč, od Ma-Pen na Sbazar.


Nádherný skleněný podnos na noze skvěle poslouží na servírování dortů, zákusků či cukroví. Je vhodný na servírování dortů, koláčů, zákusků či ovoce. Na tomto podnosu bude každý dort vypadat přímo k nakousnutí.


A navíc, protože je dekorační fólie pevně pojená s taveným materiálem výrobku v okamžiku jeho vzniku, je perfektně chráněna před o. K podnosu doporučujeme zakoupit i skleněný zvon. Praktický podnos na dort.

Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Trutnov, cena 200Kč, od am. Plastový podnos s víkem nejenom na dort , ale i na ostatní druhy pečiva. Vhodný i na přenášení - na víku je držadlo.


V podnosu můžete uchovávat moučníky až do výšky cca cm. Víko je průhledné a podnos je celobarevný - barvu si nelze zvolit, je dodávána dle aktuálních zásob dodavatele. Nabízím tento krásný skleněný podnos na dort na nožce. Jedná se o čiré, pevné sklo, střídmý design který bude důstojnou kulisou pro vaše dorty, bábovky, koláče, dezerty, chlebíčky, či jednohubky - zn. Má jednoduchý, přitom elegantní a jemný design.


Je možné ho mýt v myčce. Luigi Bormioli GLITTER podnos na dort stříbrný cm. Skladem (ks) 2Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky