pondělí 22. října 2018

Daruji lednici

Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Nabizim malou funkcni lednici za odvoz. Duvod je porizeni vetsi lednice.


Daruji za odvoz televizi SONY s úhlopříčkou cm. Potřebujete se zbavit starých věcí? Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Kontaktní informace se zobrazují pouze prihlášeným uživatelům.


Na opravu nebo na náhradní díly. Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program. Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla).


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Prodám tuto novou, pouze vybalenou kombinovanou lednici Candy. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí.


Celkový objem 3l Objem lednice 2l Objem mrazáku l Hlučnost dB Elektronické ovládání. Dvoukompresorová lednice s mrazákem. Nabízím velkou, starší ale funkční lednici s mrazákem s dvěmi kompresory , uvnitř skleněné police. Foto jenom ilustrativní. Nejlepší využití na vyrovnání terénu s tím, že na vrch přijde ještě hlína na zakrytí.


Jedna se o zeminu z výkopových práci na pískovém podlaží. Zeminy může být hrubým odhadem kolem m3. Projděte si inzeráty daruji lednici odvoz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Daruji plně funkční elektrickou troubu s plynovým sporákem za velký prášek na praní. Dobrý den, prosím vás neprodává někdo levně. Benešov před hodinami. Liberec před hodinami. Hromadný obal na C ideální do auta.


Praha před hodinami. Ručně kreslený obraz v dřevěném rámu. Olomouc před hodinami. Daruji lednici - bazar - Za odvoz a lahev vína Daruji lednici kombi.


Mrazák funkční, vršek přestal chladit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Daruji (za odvoz) plně funkční lednici s mražákem (důvod stěhování). Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky