čtvrtek 4. října 2018

Dárkové sady na víno

Hledáte zajímavé tipy na dárky s příběhem? S námi máte jistotu, že vyberete kvalitní víno a darujete unikátní zážitek v podobě speciálně vybraných dárkových sad vína. Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i reklamní účely.


Dárkové sady sklenic na víno , Dekorant. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Přátelské sady na víno , šampus, whisky a likér, AKRISTAL. CZ Vážený zákazníci, aktuální dodací doby jsou 4-pracovních dnů. Darčeky a doplnky k vínu Vývrtka na víno DELUXE s příslušenstvím v dárkové krabičce - bambus Exkluzivní, elegantní sada vinařských pomůcek s vývrtkou na víno v nádherné dárkové krabičce v bambusovém provedení. Hodnotný dar, který udělá radost každému, zda jej darujete k životnímu jubileu, k Vánocům, nebo jako pozornost obchodnímu partnerovi.


Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Pro narozeniny, výročí atd. Objednejte si výhodné balení a sady vín.

Ideální dárky pro ženy i muže. Vše skladem k dodání do 2-dnů. Váš důležitý klient nebo obchodní partner k milovníkům dobrého vína?


Využijte čtvrteční závozy zdarma. Ukažte mu, že o tom víte, a obdarujte ho pěknou dárkovou sadu k vínu. Při každém příjemném večeru s přáteli tak budete zkrátka na ráně – tedy na sklenici, zátce či otvíráku. Nabízíme zakázkovou výrobu dárkových sad na víno , které vyrobíme dle Vašeho přání s aplikací Vašeho firemního loga.


V nabídce máme také luxusní dárkové sady na víno , kde lze navolit příslušenství jako je vývrtka, nálevka, teploměr, nerezová zátka. Vybírat můžete dárkové sety v imitaci kůže nebo dřeva. Degustační sady oceněných vín nejsou jen lahve, ale zážitek a příběh s vínem.


Sady na víno Nejprodávanější. O nás Vše o nákupu Velkoobchod Články Kontakt. Vážení zákazníci, z důvodu epidemie jsou až do odvolání u nás na.


Potřebujete zabalit láhev s vínem pro své obchodní partnery, hledáte dodavatele kvalitních dárkových krabic na víno s víkem? Podívejte se na naši nabídku papírových tašek na víno , elegantních krabic s průhledným víkem a fóliových sáčků na lahve. Při větším odběru využijte množstevních slevy.


Správně zvolený dárek je nedocenitelným pomocníkem v osobním a firemním prostředí.

Díky našim dlouholetým zkušenostem v dárkovém segmentu víme, že jedním z nejlepších prostředků k vyjádření obdivu, pokory nebo jen pro běžné potěšení, je dárkový koš. Nabízíme reklamní sady na víno s vlastním potiskem či gravírováním loga a textu. Na výběr z mnoha variant materiálu – dřevo, imitace kůže, bambus, plech. Komponenty sady jsou volitelné dle vašeho přání.


Standardním obsahem je vývrtka, nálevka, teploměr, nerezová zátka. V této sekci najdete originální dárkové sety těch nejlepších vín. Vína jsou pečlivě vybrána a zabalena v dřevěných či papírových obalech. Většina balíčků se zaměruje na konkrétní vinařství, ale najdete zde i námi připravené kolekce v naší vlastní dřevěné bedně. Tu lze zakoupit i samostatně a poskládat si.


Nabídku doplňují fóliové sáčky na láhve. Na našem e-shopu můžete také zakoupit papírové krabice s průhledným víkem, vhodné pro dárkové balení láhví s vínem. Sezónně nabízíme dárkové tašky na víno s vánočním a novoročním potiskem. DÁRKOVÉ SADY - dárky s logem.


Vyrobíme pro Vás jak tradiční tak specifické dárkové , upomínkové přerměty pro Vaše přátelé , kamarády , rodinu , Reklamní a upomínkové předměty pro Vaše obchodní partnery - pro prezentaci Vaší firmy - společnosti. Rád vám doporučím vhodné tvary i umístění loga či textu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky