středa 17. října 2018

Recept na 1 sklenici

Nálev na okurky na sklenici - recept : Výše uvedené ingredience používám, když se někdy stane, že mi zbyla jedna sklenice okurek, ale již nezbyl nálev. Připravte cukroví ještě dnes, budou se vám hodit až dorazí nečekaná návštěva nebo zapomenete na něčí svátek #128521;. Recept na sušenky ve sklenici.


Recept na 1 sklenici

Potřebujeme: pečicí papír, pěkné sklenice o objemu l. Suroviny: Sušenky s pomerančovou čokoládou a pekanovými ořechy. Na dno sklenice dáme kolečka mrkve, čtvrtku menší cibule, snítku kopru, doplníme okurkami a vším ostatním. Sklenici dolijeme studenou vodou. Zavíčkujeme a zavařujeme obvyklým způsobem. N lev na okurky na sklenici recepty, které budete milovat.


Ingredience: 700ml zavařovací sklenice, nové víčko, sádlo, vepřové maso ( na jednu sklenici je ho potřeba 5až 6g), vepřový vývar, sůl. Do sklenice vložte očištěné. Takto připravené zavařujeme zhruba minut v troubě vyhřáté na 1stupňů.


Recept na 1 sklenici

Již zavařené sklenice vyndáme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Takto zavařené vlašské ořechy vydrží i několik let bez změny barvy a chuti. Skladujte v temnu a suchu. Pokud sklenici otevřete, dejte ji do lednice.


Na živáňskou pečeni budeme potřebovat plátky krkovice, plátky anglické slaniny, klobásu, menší nebo velkou cibuli, brambor a olej. Na dovolenou, chatu, výlety a jiné příležitosti. Můžete podávat jen tak s chlebem, nebo maso ohřát a udělat rychlý oběd když Vás překvapí návštěva!


Recept na 1 sklenici

Vytvořte si pečení mix ve sklenici sami - nejlepší nápad na dárky ve skle pro každou příležitost! Vytvořte směs pečení v samotném skle - recept a pokyny krok za krokem. Bez správného balení si sami nedokážete dárky!


Mrkev nastrouháme na jemno. Používá se hlavně na pečení sladkého pečiva, drobného pečiva, ale někdo LM používá i na pečení chleba. Pokud jste i vy fanouškem kváskovaní, určitě vyzkoušejte rohlíky podle Nelky - originál recept ZDE. Jednoduchá, rychlá a chutná večeře nebo snadné řešení pro dovolenou na chalupě – to je zavařované maso. Jeho příprava nemusí být nijak složitá, přestože se recepty na zavařování masa do sklenic různí.


My používáme ten nejjednodušší a nejrychlejší recept. Tento recept jsem získala od své milé kamarádky Lidušky, jednou jsme si k nim přijeli pro ovoce a okurky na zavaření a ona nám tyto své, již hotové, k ochutnání nabídla. Byla jsem z nich přímo nadšená. Malé, křupaly a nálev výborný.


Samozřejmě jsem ji poprosila o recept a od té doby, i když jsem jich vyzkoušela dost, jiné než tyto, nedělám. Syrové maso nakrájíme na libovolné kusy, promícháme s Pragandou. Vložíme do sklenic,přidáme 2-lžíce vody na sklenici , zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou.


První den sterilujeme ,hodiny při 95st. KONZERVOVÁNÍ, ZAVAŘOVÁNÍ uživatele listopad. Kuře naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme.


Kuřecí zalijeme připravenou marinádou a necháme marinovat přes noc. Do zapékací mísy poskládáme kousíčky kuřecího masa, zalijeme zbylou marinádou a zapečeme. Ochutnali a vyhrál jsem.


Pokud je to možné, okurky namočte do vody alespoň na pár hodin. Ale pokud vůbec ne, nemůžete to udělat. V suché čisté nádobě položte na spodní listy rybízu a křenu, koření v květináči, hřebíčku a česneku, pak okurky a opět nahoře zelené, česnek a pepř. Solené okurky v litrové sklenici. Poté dobře opláchněte a odřízněte špičky.


Ve spodní části plechovky nakrájejte polovinu jablka na plátky. To dá soleným okurkám zvlášt. Ze zelí oberte vrchní a všechny poškozené listy.


Recept na 1 sklenici

Vykrojte košťál a masivnější žebra u svrchních listů. Zelí nakrájejte na co nejjemnější nudličky nebo nakrouhejte do mísy, rovnoměrně prosolte a posypte kmínem. Pak zelí dřevěným tloučkem, velkou vařečkou se zploštělým koncem či vyvařenou dřevěnou paličkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky