pátek 26. října 2018

Pivní pípa s chlazením

Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Vybírejte si Výčepní zařízení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pro až osoby bohatě postačí pivní pípa s jedním kohoutem.

Perfektně se hodí i pípa na plechovky a 5l soudky, která je skladná a výrazně levnější. Pro osob a více se doporučuje klasická pivní pípa. Pozor si dejte na chladící výkon, který vybírejte přímo úměrně s plánovanou pivní výtočí. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Kompletní sestava s naražečem BAJONET. SkladeIhned k odběru. Pivo načepujte buď najednou nebo maximálně nadvakrát.


Se sklenicí netřeste a pěnu nemíchejte. Netočte několik piv zároveň a nepřelévejte je. Klasické sestavy s kompresorem, Pivní chlazení. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Pokud chcete mít výčep kompletní se vším všudy co budete k provozu výčepního zařízení potřebovat, doporučujeme zvolit vhodnou SESTAVU , kterou máme pro vás již zkompletovanou.


Vítejte v eshopu Pivní chlazení Výčepní zařízení, chlazení na pivo, pivní chlazení za výhodnou cenu. Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení, sestavy chlazení na pivo, vodní výčepní zařízení, kompresory, příslušenství k chlazení piva. Výhody a příslušenství, které od nás dostanete pouze k tomuto výčepnímu zařízení Lindr KONTAKT 40: ks l sklenic s cejchemDoprava zdarma po celé ČR!


Bezstarostný Extra servis. Přenosné chladiče nápojů ANTA. Pípa s chlazením Anta, je praktickým řešením zajištění správné teploty piva i jiných nápojů.

Manipulace s přístrojem je snadná díky rukojetím a dobře dostupným ovládacím prvkům, které jsou umístěné na čelní, v několika případech na zadní straně. Nabízíme různé pivní chlazení s Vaší oblíbenou značkou piva. Vše z pohodlí vašeho domova. Party pípy bez chlazení.


Ať už se chystáte pořádat party pro své kamarády, oslavujete nějaké výročí či jste prostě milovník piva a chcete si ho užít v klidu domova, pípa s chlazením je. Kontaktní chlazení na pivo je. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Děkujeme za pochopení a snad to bude brzy jako dřív.


S pivovarským pozdravem Dej bůh. Dobře čitelný displej ukazuje skutečnou teplotu chlazeného piva, která je variabilně nastavitelná. Provoz na bombičky COzaručí vysokou kvalitu piva až sedm dní po naražení. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den.


Country pípa s autoventilkem, nejjednodušší způsob čepování piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky