středa 17. října 2018

Držáky na lyže do garáže

Hledáte způsob jak skladovat lyže ? Jednoduchý a levný držák lyží na zeď je ideálním řešením-vyžaduje minimum prostoru a poslouží k uložení dvou párů lyží. Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji. Rádi byste své zimní vybavení ukládali do garáže organizovaně a zbavili se tak nežádoucího chaosu? A co takhle zkusit držák na lyže na zeď? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Držáky na lyže Vodorovné. Pořiďte si stojan na kola a vyřešte tím problémy jednou pro vždy.


Nabízíme Vám nejrůznější typy držáků kol na uskladnění, ať už v garáži , v bytě či venku před domem. V současné době nepřijímají dopravci platby v hotovosti. Prosíme o zvolení jiného způsobu úhrady. Závěsné systémy do dílny, garáže i na zahradu Udělejte si pořádek v dílně nebo garáži.


Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Máme háky a držáky na strop, na stěnu, ale také speciální ( na lyže , hadice, či jízdní kolo). Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola.


V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky , držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. MENABO, Nordrive, Thule a dalších. Aj preprava na lyžovačku dnes nepredstavuje nároky len na prepravu lyží. Slúži na bezpečné upevnenie lyží do strešného boxu.


Neobvyklý nástěnný držák na lyže pro jednoduché a šetrné uskladnění lyží v sezóně i mimo ni. Stojan na lyže s praktickou policí na lyžáky - HDB - popis. Velmi praktický držák lyží, který umožňuje uložení kompletní lyžařské výzbroje ( lyže , hůlky, lyžáky, přilby, brýle, rukavice) pro lyžaře na jednom místě.


Ideální pro chaty, pensiony, ubytovny, předsíně, garáže , atd. Pomůžou nám chytré pomůcky jako háky, držáky a boxy. Kolo opřené o zeď zkrátka překáží, a tak šup s ním ke stropu!


Držáky na lyže do garáže

Nosiče podle značky auta. Nabízíme kvalitní výrobky a doplňky v kategorii Stojany a držáky za výhodné ceny. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma.


Závěsné držáky na pneumatiky na stěnu ušetří místo při uskladnění pneumatik, ať už letních či zimních, pokud nejsou v aktivním provozu a tím mnohem efektivněji rozvrhnete prostor v garáži. Jsou vhodnou alternativou pro stojany na pneumatiky, které jsou také velmi oblíbené. U závěsných regálů je důležité čas. Háky na zavěšení kola, závěsy a držáky.


Držáky na lyže do garáže

Do garáže či dílny, pro nářadí či zahradní hadici. Prodej háků do garáže a dílny realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky. Prodej regálového systému do dílny či garáže realizujeme po celé ČR za minimální ceny přepravy (viz. Ceník přeprav).


Budete-li nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte trvalé slevy až na většinu námi nabízeného zboží!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky