úterý 9. října 2018

Elektrický hrnec na rýži

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rýžovari s kapacitou až porcí, max.


Speciální hrnec na vaření rýže, pracuje na principu vaření v páře, vnější plášť z nerezu.

Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi. Automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm. Multifunkční elektrický tlakový hrnec TESLA EliteCook Kmůžete využít pro zdravé a rychlé vaření vaření, pečení, vaření na páře, smažení i pomalé vaření.


Tlakový hrnec má snadné ovládání - tlačítka v českém jazyce. Bezpečné vaření v elektrickém hrnci zajišťuje řada bezpečnostních prvků. Hrnec na rýži PURITY MicroWAVE je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu až porcí dušené rýže v mikrovlnné troubě bez rizika rozvaření, připálení či překypění. Vybrali jsme pro Vás Elektrické hrnce.


Kvalitní elektrický hrnec vám umožní vařit různé pokrmy a přílohy bez přidání tuku či oleje.

Poradí si s polévkami, masem či zeleninou a vzhledem k tomu, že příprava pokrmů je krátká, šetří i elektrickou energii. Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně. Funkce se starají o automatické přepnutí na udržovací teplotu po dovaření, hlídají, když se vypaří všechna voda a podobně. Na zavařování doporučujeme hrnec o objemu l, do kterého se vejde větší množství sklenic, čímž se urychlí proces zavařování.


Elektrický tlakový hrnec - rýže recepty, které budete milovat. Na přípravu rýže vám postačí elektrický hrnec do l. Parní hrnce jsou obecně. Má funkci udržování v teple.


Vnitřek z nepřilnavého povrchu. Hliníkový prvek odpařování. Příslušenství: odměrná nádoba a pádlo na míchání. Přístroj se zastaví, pokud již nemá vodu. Obsahuje ochranu proti přehřátí a snadno se čistí.


Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Praktický elektrický hrnec na vaření rýže s parní vložkou, odměrkou a lžící na rýži.


Multifunkční hrnec umí vařit, péct, smažit, zapékat, fritovat, nebo třeba vařit v páře.

Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj. Sistema MICROWAVE Hrnec na vaření rýže 6l. Odvzdušňovací větrací otvory ve víku umožňují ohřev. Pokud chcete mít něco více, než jsou obyčejné rýžovary, pak není problém tento hrnec zvolit. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Při vaření si můžete vybrat z přednastavitelných programů (programy jsou v angličtině): vaření pod tlakem (např. rýže, maso, čočka, brambory, těstoviny), ohřívání pokrmů, vaření v páře (zelenina), vaření - osmahnutí masa. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení.


Postup: Na dno nádoby nalijeme olej. Odměříme rýži , přebereme a propláchneme. Nasypeme do nádoby, přilijeme vodu a přidáme sůl. Vše důkladně promícháme dřevěnou vařečkou, aby se sůl rozpustila. Hrnec uzavřeme tlakovým víkem a nastavíme funkci RICE COOKING a spustíme vaření.


Doba vaření rýže je přibližně min. Litinový hrnec s integrovaným stojanem z nerezové oceli nabízí nekonečné množství použití. Pečte větší kousky masa nebo dokonce celé kuře, nebo vyjměte stojan a použijte ji jako kastrol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky