úterý 16. října 2018

Dřevosan hnědý

Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Tento ochranný přípravek je určený zejména pro profesionální použití, ale vzhledem k jeho snadné aplikaci ho může používat i široká veřejnost. Dřevosan PROFI zelený 20kg, -, ano, ks. Určený pro dřevo jak v interiéru, tak v exteriéru, ve tří.


Vodou ředitelný, koncentrovaný, širokospektrální, ochranný přípravek na dřevo na bázi organických biocidních účinných složek proti dřevokazným houbám, hmyzu i plísním. Impregnační přípravek na ochranu stavebního dřeva v interiéru i exteriéru.

Koncentrovaný impregnační přípravek na ochranu stavebního dřeva v interiéru i exteriéru před napadením dřevokaznými houbami (dřevomorka), hmyzem (červotoč, tesařík) i plísněmi. DŘEVOSAN HNĚDÝ na ochranu bambusu 13Kč 10Kč bez DPH ks. Bochemit DŘEVOSAN OPTIMAL hnědý. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Velmi účinný tekutý přípravek na ochranu stavebního dřeva.


Optimal hnědý je vodou ředitelný tekutý impregnační přípravek na bázi kvartérních solí, tebuconazolu, propiconazolu a cypermethrinu určený pro preventivní ochranu stavebního dřeva proti dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním v interiéru i exteriéru. Výrobek je určený především pro ošetřování dřeva přímo na stavbě. Pila Zvánovice se nachází v okrese Praha-Východ 15km JV od Říčan.


Vysoce účinný, tekutý, koncentrovaný, vodou ředitelný přípravek na ochranu stavebního dřeva.

ECOLEUM 2borovice 1l. Před použitím si vždy přečtěte veškeré údaje uvedené na obalu výrobku nebo v bezpečnostním listu. Přípravek není určen pro ošetření dřevěného nábytku, hraček a dřeva, které je určené k přímému styku s potravinami, krmivy nebo pitnou vodou. Barevné odstíny doporučujeme dobře promíchat.


Opakované nánosy se provádí vždy až po zaschnutí předchozího. Při aplikaci máčením závisí doba máčení vedle opracování (od pily, hoblování) především na vlhkosti dřeva. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Must-have retro arcade game table, as seen in the wildly successful Kickstarter campaign.


Sit in style and play classic Pong at your new coffee table. Selling fast, shop today! Free Shipping Available. VÝBORNÝ PŘÍPRAVEK NA PREVENTIVNÍ OCHRANU BAMBUSU - spolehlivě a dlouhodobě chrání dřevo před napadením dřevokaznými houbami ( dřevomorka domácí ), hmyzem (červotoč, tesařík ) a plísněmi - vodou ředite. Skladem nabízíme tento sortiment řeziva: Fošny tl.


Spolehlivě chrání dřevo před napadením dřevokaznými houbami (dřevomorka), hmyzem (červotoč, tesařík) i plísněmi. Používejte biocidní přípravek bezpečně. METRUM DŘEVOSAN PROFI 1:sanace a ochrana dřeva čirý kg. Nabízíme prodej řeziva.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky