středa 24. října 2018

Sklenicky na vino

Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Podle vinařů za rok Češi vypijí více než litrů vína na osobu. Bohužel i přes tuto skutečnost na rozdíl od pití piva příliš nedbají, z čeho víno pijí.


Výhradně z vinných sklenic pije pouze každý třetí a každý pátý podle všeho nerozezná rozdíl mezi skleničkami na bílé a červené víno.

Elegantní sklenice pro podávání bílých a červených vín, šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů. Máme pro vás celou řadu nejrůznějších tvarů, velikostí a dekorů sklenic na víno od jednonuchých sklenic do domácnosti až po luxusní dárkové sady. V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno, sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlky i sklo na pivo. Nakupte za nejlepší ceny! Dnes objednáte, zítra máte doma.


Vybírejte z 5produktů v kategorii skleničky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Prostřete stůl a doplňte ho našimi sklenicemi na víno a na sekt. U nás si vyberete, ať už dáváte přednost plnému červenému, nebo svěžímu bílému vínu. Nabízíme velké množtví výrobků za příjemné ceny. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.


Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Moderní, nadčasová, nevtíravě elegantní a vhodná pro každou příležitost a každou stolní dekoraci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Správně zvolená sklenice podpoří chuť i aroma vybraného vína. Ručně broušené skleničky jak na červené, tak na bílé víno Bohemia Cryslat. Kvalitní řemeslné zpracování a vlastní design moderních i tradičních vzorů.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Bezolovnaté sklo Kristalina dělá z těchto velkoobjemových sklenic výběrové poháry, ať již na degustaci červeného vína či na domácí účely. Světoznámá sklárna Rona s výrobnami na Slovensku vyrobila sklenice Charisma tak, aby byly vysoce funkční a praktické a měly inovativní a kreativní design. Vhodné jak pro bílá tak i růžová vína.


Vyrobené z kvalitního křišťálového skla.

Skleničky rozmanitých tvarů typu. Dlouhá stopka zase brání prstům, aby ovlivňovaly teplotu vína. A zatímco červenému vínu prospívá objemnější tvar, bílé víno zase vyžaduje sklenice užší.


V závislosti na tom jaké to je víno! Záleží vám na každodenní eleganci? Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. Ať už máte rádi bílé, červené nebo milujete sekt, skleničky na víno by vám doma chybět neměly. Sekt se podává pouze před jídlem jako přípitek.


Když můžete skrze sklo vidět „šťavnaté“ zbarvení ovocného čaje nebo perfektně na vrstvy namíchané café latté, chutná horký nápoj hned o poznání lépe. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vychutnejte si víno z kvalitních křišťálových sklenic! Vyberte si z naší široké nabídky tu pravou sklenici právě pro Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky