úterý 16. října 2018

Polička dřevěná

Dřevěná polička rohová 25cm. Najděte inspiraci pro doladění detailů ve vašem obývacím pokoji. Zjistěte, co vám v ní ještě chybí nebo se jednoduše podívejte, které barvy se k sobě hodí. Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech.


Jedná se o kvalitní Český výrobek.

Do poličky je možné umístit také sklenice od tatarek atd. Designové poličky na zeď pro vystavení vašich knih, svíček, váz a dalších dekorativních předmětů. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Elegantní nástěnná polička se třemi patry, je vhodný doplněk do každé koupelny s praktickým využitím, například na vlasovou a tělovou kosmetiku.


Polička není vhodná pod přímý zdroj vody! Balení obsahuje poličku, kovový držák poličky, šroub a hmoždinky pro uchycení. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici.

U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Toužíte po poličce na kořenky?


Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce. Prodám dvě dřevěné poličky vhodné třeba na chatu. Materiál poličky: borovice Poličku dodáváme v přírodním provedení borovice B, v případě zájmu moříme na dub a olši za příplatek. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.


Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Nástěnné i regálové police a poličky. Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel.


Poctivá práce, pravé dřevo a vůně včelího vosku: Nechejte na sebe dýchnout masivní nábytek z borovice. Vybírejte z produktů v kategorii závěsné systémy a organizéry do kuchyně. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Jedinečná dřevěná jasanová retro polička ze 60.


Police byla obroušená na dřevo a nalakována vrstvy polyuretanového polomatného laku. Pouze tento kus skladem.

Kupte chlapcům dřevěnou poličku Djeco! Výhodou této poličky je, že se dá použít, jak svisle, tak vodorovně, ale i naležato. Proto nemá předvrtané otvory pro zavěšení. Ten je ještě umocněn železnými podpěrami jako z 19.


Masivní dřevěná polička selská COS 11. Vezměte si tužku a papír, nakreslete si, jak by měl nábytek u vás doma vypadat, u nás si pak už jen vyberte ty správné kousky skládačky a okuste tu radost z dobře odvedené práce vlastníma rukama. Police i poličky na zeď jsou perfektním řešením jak vyplnit prázdné místo, když nechcete dávat na stěnu obrazy či tapety. Hodí se do každé místnosti. V nabídce je například polička dřevěná , kterou snadno sladíte s Vašim nábytkem a doplníte si tak interiér o velmi universální a vkusný kousek.


PRO KUPUJÍCÍ-PŘIHAZUJÍCÍ : Osobní převzetí je možné jen v Praze. Pokud bude u aukce jen osobní předání, bez možnosti odeslání poštou, respektujte to. Předávání-dokončení prodeje bude obstarávat můj syn. Dětské kusové koberce s Krtečkem. Fotografie naší práce a provozovny.


Provozovna RP podlahářství a sklenářství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky