úterý 28. srpna 2018

Pultový mrazák liebherr

Samostatné mrazničky LIEBHERR představují řešení pro ty, kteří potřebují větší prostor pro zamrazení potravin. Jedná se o spotřebiče s minimální potřebou údržby, které mohou být umístěny v závislosti na klimatické třídě i zcela mimo obvyklý kuchyňský prostor (například předsíň, technická místnost, garáž). Spotřeba mrazáku je poměrně nízká a hlučnost víceméně průměrná, mezi slabší stránky patří výkon, který není dostatečný pro zamrazování velkých dávek. Značka LIEBHERR reprezentuje jedny z nejlepších výrobků, které můžete koupit.


Je známá svou kvalitou a spolehlivostí.

Ať si vyberete model jakékoliv velikosti a provedení, bude pultový mrazák LIEBHERR bude zcela jistě dobrou volbou. Navštivte naši prezentaci jednotlivých modelů a vyberte ten správný pro Vás. Tento mrazák od značky Liebherr rozhodně můžeme doporučit, hledáte-li pro sebe spíše zařízení o menších rozměrech.


Spolu s nimi totiž obdržíte také energeticky úsporný a přitom dobře chladicí a spolehlivý mrazák. Pozor však na některé doplňkové funkce, tento model jich mnoho nenabízí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Jejich velkorysý vnitřní prostor nabízí dostatek místa i pro produkty velkého objemu. Pokud by vás zajímal spíše pultový mrazák , věnovali jsme jim samostatný Srovnávací test pultových mrazáků. V recenzích najdete mimo jiné i spotřebu mrazáku. Je logické, že mrazák s objemem 2l bude mít pravděpodobně vyšší spotřebu než model s objemem l. Proto je dobré podívat se na energetickou třídu. Ten zajistí, že mráz při otevření neuniká tak rychle, jak u běžných mrazicích boxů.


Leading manufacturer of construction and mining equipment. Technologie StopFrost omezí tvorbu námrazy rychlým zachycováním a odstraňováním vlhkosti přinášené vzduchem. Víte, který je nejvýkonnější a jak se liší skříňový mrazák a pultový mrazák ? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mrazák. Your parter for innovative products and reliable service.


Free Shipping Available. Hledáte výkonný a kvalitní mrazák a vaším požadavkem velký prostor k uskladnění i hodně objemných potravin? Produktová řada Premium se vyznačuje vysokou úrovní designu a špičkovou technickou výbavou s mnoha inovacemi.


Mraznička - Mrazák pultový LIEBHERR objem 3litrů Objem 3litrů. Možno dovézt nebo zaslat.

Samolepky nalepené na mrazáku se dají sloupnout. Jednoduchá manipulace - pojízdný na kolečkách. Schází vám doma úložný prostor na zmrazené potraviny a běžný mrazák už vám nestačí? Sáhněte po výkonné a prostorné truhlicové mrazničce, do které uložíte velké množství potravin. Pultový mrazák na doma i do restaurace.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Přednosti: SwingDesign, systém StopFrost, časově řízený SuperFrost, elektronické ovládání, optická kontrolka poruchy, vnitřní osvětlení, statický systém chlazení, ergonomické madlo, zámek. Dobrý den, Prodám ZACHOVALÝ PROSKLENÝ PULTOVÝ MRAZÁK JEDNÁ SE O PLNĚ FUNKČNÍ VĚC. Funkčnost 1, kosmetické vady, máme ho v garáži, musí se umýt, proto ta nižší cena. V budoucnu se musí vyměnit těsnící guma pod víkem.


Osobní odběr Břidličná okr. Bruntál (km od Olomouce). Nerezervuji, jedině opr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky