čtvrtek 23. srpna 2018

Domácí pekárny dtest

Domácí pekárny dtest

Výhodou pekárny je snadná a rychlá příprava vlastního pečiva a dohled nad tím, co do těsta dáváte. Ačkoliv je dnes bezlepkové pečivo už daleko dostupnější, stále je poměrně drahé a ve většině případů se setkáte spíše s vakuově balenými produkty než čerstvě upečeným chlebem. Pro méně zkušené majitele domácích pekáren ale může být. K tomuto trendu přispívají i domácí pekárny , ve kterých si můžete snadno připravit vlastní čerstvý chléb. Domácí pečení není na ústupu, ani se k němu nechystá.


Jak se od posledního testování před dvěma lety změnily? Jsou bezpečnější, o jejich vnější plášť se již nikdo. Před samotnou koupí domácí pekárny si položte zásadní otázku, zda ji potřebujete a reálné využijete, nebo ji jen chcete a po čase zapadne ve vaší kuchyni prachem. Pokud jíte pekárenské výrobky jen občas, nechte si poradit nejen prodejcům, ale zvažte také názory lidí, kteří domácí pekárnu využívají.


Pečení chleba se s domácí pekárnou stane velice jednoduchým. Právě to, že je příprava chleba tak snadná, dělá z domácí pekárny stále oblíbenějšího pomocníka ve vaší domácnosti. Kvalitní domácí chléb z kvalitních surovin může perfektně nastartovat váš nový den a dodat vám tak plno energie. Výhodou domácí pekárny je čerstvé pečivo kdykoliv, kdy si vzpomenete, i možnost ovlivnit, co do pečiva přidáváte. Chleba z domácí pekárny nemusí být levnější než ten ze supermarketu, můžete si ho však připravit podle svého.


Zda k tomu využijete připravené směsi, nebo iniciativu převezmete sami, záleží jen na vás. Asi nejoblíbenější funkcí domácích pekáren je tzv. Ne všechny domácí pekárny jsou však pro noční pečení vhodné a to z důvodu hluku (jsou to zejména levné domácí pekárny s dvěma hnětači).


Takový chléb z domácí pekárny (bio chléb) je voňavý a velmi chutný. Maximální kapacita nádoby činí kilogramy, což je nadstandardní objem. Pekárna ETA se tedy hodí i do větší rodiny. Výběr značek, jako je Eta, Sencor, Gorenje nebo Guzzanti.


Domácí pekárny dtest

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat domácí pekárnu. Právě proto jsme pro vás přichystali jednoduchý test domácích pekáren, jehož úkolem je informovat vás prostou formou o nejkvalitnějších pekárnách na trhu. Test hodnotil domácí pekárny Na trhu jsou pekárny , které upečou chléb v rozmezí od půl kila až téměř do dvou kil.


Možná vás překvapí, že v domácí pekárně chleba lze připravit i koláče, sekanou a některé zvládnou dokonce i marmeládu. Ty nejlevnější domácí pekárny pořídíte už od 6Kč. Nejlepší pekárny chleba jsme volili podle výsledků testů renomovaných časopisů (jako např. dTest ), organizací a samotných uživatelů. V našem hledáčku tentokrát skončily ty nejlepší domácí pekárny , které se na trhu objevují.


Domácí pekárny dtest

Zohlednili jsme objem pekárny , tzn. V našem testu je hlavním kritériem pro posuzování kvality pekárny samozřejmě jakost upečeného chleba. Důležitým parametrem byla i spotřeba elektrické energie. Při hodnocení obsluhy jsme se zajímali například o snadnost čištění.


Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Chléb z domácí pekárny má jiný tvar, ale jeho chuť je často mnohem lepší než chuť kupovaného chleba. Pokud chcete, aby byl váš chléb dokonalý, zkoušejte zpočátku ověřené recepty na chléb z domácí pekárny. Moderní pekárny zvládnou výrobu těst, povidel, džemů, marmelá dortů, koláčů, sušenek, sekané, jogurtů a dalších dobrot.


Některé domácí pekárny se obtížně ovládají, u dalších vybavení nelze mýt v myčce. Podívejte se, co o domácích pekárnách zjistil časopis dTest. Pořízení domácí pekárny je ideální způsob, jak získat nezávislost na kupovaném pečivu ze zmrazených polotovarů.


Test ukázal, že kvalitní přístroj vůbec nemusí. Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. A ráno se pak už jen zakousnout do křupavého a voňavého pečiva.


Uznejte, že to zní skvěle. Aby nový domácí pomocník nakonec neskončil po pár měsících zaprášený někde v útrobách kuchyňské linky, je třeba si před jeho pořízením nejprve ujasnit, co od něj vlastně očekáváte. Spousta nabízených modelů totiž. Peču chleba, teď jsem pekla bábovku,byla super a dělala jsem už i škvarky a povidla švestková, ta byla suprová a balada dáte do pekárny a pak už jen lijete do skleniček,žádné stání u plotny a míchání. Pečte podle receptů tady z damy.


Naše nejlépe hodnocená domácí pekárna ETA Delicca i její nástupkyně ETA Delicca II se navíc hravě postarají třeba o zavařování džemů nebo výrobu domácích jogurtů. Samotná stanice je napájena 2× 5V AA bateriemi, přičemž venkovní měřák si vystačí s 2× 5V AAA bateriemi. Domácí stanice stojí na podstavci, který vám dovoluje zařízení umístit na mnoho příhodných míst.


Podstavec je nicméně dosti vachrlatý, někomu se také příliš nelíbí slabší čitelnost displeje z boku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky