čtvrtek 2. srpna 2018

Otvírák konzerv

Součástí otvíráku je otvírák na lahve. K otvírání konzerv nebo jako brousek či otvírák lahví za skvělou cenu na Lidl-shop. Kruhový otvírák na kulaté konzervy všech rozměrů, při otevírání nevznikají kovové piliny.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Ať už upřednostníte speciální profesionální otvíráky na otvírání konzerv nebo stolní otvírače vhodné k otevření i pevnějších konzerv , u nás máte jistotu, že naše otvíráky skvěle a dlouho poslouží i ve vašich gastro provozech.

Jsou pevné, kvalitně zpracované a hodí se i pro profi použití. Určitě se každý z nás, v životě setkal s bojem, při otevírání konzerv. Otvíráky na konzervy) Hodnocení produktu:. Pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávěry.


Ovšem tento produkt může. Určeno pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávěry. Ruční otvírák konzerv Worwo Universální otvírač pro všechny druhy konzerv , s otočnou pákou otvíráku, robustní provedení a možnost mytí v myčce nádobí, od společnosti Worwo.

Vynikající pro snadné otevírání konzerv a lahví s korunkovými uzávěry. Ukládejte mimo dosah dětí. Kvalitní otvírák nesmí chybět ve vybavení žádné domácnosti.


Moderní otvírák TESCOMA GrandCHEF je speciálně určen pro snadné otevírání konzerv a vinných lahví. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Standartní otvírák konzerv je vynikající pro snadné otevírání konzerv i lahví s korunkovým uzávěrem. Možnost zavěšení za okraj. Profesionální nerezový stolní otvírák konzerv je určen pro otevření konzerv do výšky 35cm.


Stolní otvírák konzerv je určen pro velké provozy a je uzpůsoben k přichycení na pracovní desku. Stolní velký otvírák na konzervy je vybaven vyměnitelným nožem a vodícím kolečkem. Tyto náhradní díly na stolní otvírák. Kč 5Kč včetně DPH. Máte rádi klasický otvírák na konzervy, nebo dáváte přednost moderním designovým kouskům?


Od generacemi ověřených modelů po inovativní stylovky. Pořiďte si otvírák na konzervy, který vám padne do oka i do ruky.

V tomto případě se může jednat třeba právě o obyčejný otvírák. Použití nevhodného náčiní by mohlo znamenat jeho poškození nebo dokonce nebezpečný a nepříjemný úraz. Proto si buďme jisti, že v naší kuchyni neschází otvírák , který si poradí s nejrůznějšími obaly a uzávěry. Takovým otvírákem je třeba.


Snídaňové spotřebiče Dodejte své kuchyni styl pomocí produktů z naší snídaňové řady. Vybrat si můžete z kovic, toasterů, kávovarů na překapávanou nebo espresso kávu či odšťavňovačů v různých stylech, velikostech a barvách. Nejrůznější otvíráky, které vám pomohou otevřít jak láhev od vína, tak korunkové uzávěry nebo konzervy.


Od naprosté klasiky až k moderním vychytávkám. Pro milovníky vína máme speciální pomůcky pro ještě lepší prožitek. FLORINA - otvírák konzerv v plastovém provedení s kovovým převodem. KDS - otvírač konzerv a lahví TRION - rukojeť závěsná.


Vše bez kovových spon a nečistot. Kompletní popis funkce otvírák na konzervy: Nástroj začne plynule obřezávat okraj konzervy. Vyzkoušejte toto revoluční otvírání konzerv. Model RCTD-je určen pro otevírání kulatých konzerv s potravinářskými produkty.


Nabízené gastronomické zařízení je vhodné mj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky