čtvrtek 23. srpna 2018

Keramická máslenka

Keramická máslenka

Máslenka je nejlepší volbou pro skladování a podávání másla. Nemusíte mít obavy o chlazení, hrozící znečištění ani okolní pachy. Zvon máslenky ponořený do džbánu se studenou vodou zajistí. Tescoma FreshZone Zdravé dózy, ks. Stylová keramická dózička na máslo v béžové barvě s abstraktními modrými retro kvítky bude ozdobou každé kuchyně.


Keramická máslenka slouží na uložení másla v chladničce, ale je vhodná i na servírování. Krásná keramická máslenka s motivem roztomilé kočky. Detail produktu Do obchodu. Home Elements keramická máslenka Černá sova 15x13xcm.


Krémová keramická máslenka TG Woodware Pride Of Place. Dóza na maslo 250g BASIC. V našem eshopu nabízíme další porcelán a textil s tímto motivem, například stojan na ubrousky, ko.


Free Shipping Available. Looking For Blue Fragrance? KERAMICKÁ MÁSLENKA NEBO ZAPÉKACÍ MÍSA S POKLIČKOU A PUNTÍKY ČERVENÁ. Díky pěknému dekoru je i pěkným doplňkem v každé domácnosti. Kč 2Kč Dodání až týdny ks ks.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Perfektné rozmery pre skladovanie v chladničke, je ideálna pre servírovanie a skladovanie masla. Maslo sa dá bez problémov krájať priamo na spodnej časti máslenky. Porcelán sa dá umyť v umývačke riadu. Keramická dóza na máslo s pokličkou, kterou lze použít také k zapékání a pečení.


Popis: Prodám keramickou máslenku, ruční výroba, uvnitř na víku prasklinka vzniklá při vypalování v peci. Nádherná dóza na maslo vyrobená z kvalitnej a silnej keramiky ozvláštni každé raňajky. Vonkajšia časť maselničky je svetlo modrá s motívom veľkých bielych bodiek, vo vnútri je dóza čisto biela. Steny sú ľahko skosené, takže do nich maslo pekne zapadne.


Při manipulaci s miskou oceníte dvě ucha po obou stranách. Originální, praktický dárek bude ozdobou každé domácnosti. Předností Máslenky je uchování čerstvosti másla bez nutnosti chlazení při pokojové teplotě. Jistě zaujme i svým neotřelým designem, stane. Dům a zahrada - Keramicka maslenka bazar.


Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. Tento produkt je Skladem. Praktická keramická máslenka chrání máslo před světlem a vzduchem. Bude krásně vypadat i na vašem stole.


Díky burgundské keramice, která umí udržet konstantní teplotu, bude. Vybírejte z 1produktů v kategorii máslenky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Kamenina je ideální materiál pro výrobu užitkové keramiky už od dob našich babiček. Díky svým unikátním vlastnostem (trvanlivosti, pevnosti a malé nasákavosti) je vhodná také pro výrobu keramiky pro venkovní použití. Emile Henry – kvalitní keramické nádobí z Francie.


Keramická máslenka

Francie je krásná země, kde kvete láska nejen mezi lidmi, ale také k dobrému jídlu a pití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky