pondělí 13. srpna 2018

Pivní chlazení

Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den.


Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.

Nerezové chlazení na pivo, limo i jiné nápoje a tekutiny. Kde si objednat pivní chlazení pro domácí využití? Na výběr je několik modelů, vše závisí na vašich potřebách. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Mohou být propojené s jedním sudem piva, nicméně bývá zvykem i napojení odlišného druhu piva. Délka pivní hadice může být limitující – ověřte si potřebnou vzdálenost od sudu k pivnímu kohoutu, aby hadice dosáhla všude, kde je třeba.


AS - je vybaven vestavěným čeřičem, který.

Nápoje zároveň chladí a rozlévá! Stačí do střední části vložit led a snadno vychladíte jakýkoli nápoj, aniž byste nápoj ledem zředili. Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy. Pivní balon má objem l. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI. Dnes má výčepní zařízení opravdu každý. Prodáváme výčepní zařízení včetně příslušenství online.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. V našem sortimentu najdete nejen pivní chlazení a výčepní zařízení, ale také veškeré potřebné příslušenství. Pokud si nebudete vědět rady, co vše nakoupit, máme tu pro Vás připravené sestavy pivního chlazení , které obsahují vše, co potřebujete. Podpultové mokré chlazení piva.


Nadpultové suché pivní chlazení. Příslušenství k výčepním stojanům. Vodní pivní chlazení pro vás vyrábíme již více než let. Využijte našich zkušeností a poctivé, ryze české výroby a pořiďte si vlastní výčepní chlazení !

Produkty postupně doplňujeme. V našem internetovém obchodě naleznete pivní chlazení , pivní chladiče, výčepní kohouty, výčepní stojany, výčepní zařízení, naražeče a také chladící vitríny. Záměrně jsme vyjmenovali akce, které se týkají více lidí a to z důvodu, že s nimi souvisí nejen dobré jídlo, ale i pití. A vzhledem k zaměření našeho portálu je jasné, co vám doporučíme… Ano, je to pivní chlazení. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci Vašeho výčepního zařízení.


Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci. Jak správně provádět sanitaci se dozvíte více v naší poradně. Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci.


Sinop CB - přední český výrobce výčepů, chladící a klimatizační techniky. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky