čtvrtek 2. srpna 2018

Cetris desky prodej

Cementotřískové desky pro stavebnictví. Podklady pro projektování a realizaci staveb. Desky jsou určeny jako víceúčelový konstrukční materiál tam, kde je požadována odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost.


Jsou nehořlavé, mrazuvzdorné a zvukově izolační. Výdejní doba je každý pracovní den od 7. Pokud lze, prosím, plaťte pouze kartou.

Děkujeme a těšíme se na Vás. Prodej , pronájem a výměna byt. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Desky nižší jakostní třídy mohou dále mít vlnitý povrch do mm, podélné prohnutí mm a příčné mm, řídké okraje, zalisovaný cement, kůru v ploše, odloupnuté hrany, poškozenou plochu od palety, poškozené hrany od kotoučových pil, polodrážku od předřezávací pily. Nevyužité předvrtané otvory, nebo jednotlivé spojovací prvky je rovněž třeba zatmelit. Větší nerovnosti by se měly před tmelením. Nápady nejen pro kutily.


Kde a jak je možné desky zakoupit.

Cetris desky jsou cementotřískové stavební desky slučující výhody cementu a dřeva. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Formátování desek CETRIS.


Velkoformátové desky vám opracujeme na váš přesný rozměr včetně sražení hrany obvodu dílce a vrtání otvorů pro uchycení zavěšeného obkladu. U nás Vám desky vyrobíme levněji a nerozhoduje limit zakázky do 50m 2. Nabízím k prodeji cetris desky. Měla jsem je původněna obložení zdi a na terasu, ale nakonec jsem se rozhodla pro jiné materiály z důvody změny designu. Vyrábějí se z dřevních třísek smíchaných s cementem a vodou. Desky Cetris v sobě spojují výhody cementu a dřeva.


Mají proto cementovou barvu a hladký šedý povrch. Jsou schváleny pro třídu reakce na oheň A2. Vruty do CETRIS desky , se zápustnou hlavou. Tvrzený hrot umožňuje aplikaci šroubu do tvrdé cementotřískové desky , samořezný dvouchodý závit pak zapuštění.


Jedna deska 9mPouzite v dobrem stavu. Velmi široká oblast využíti. Desky lze řezat, vrtat, frézovat i brousit. Není nutná žádná povrchová úprava.

Zpracovatelnost dřeva, trvanlivost betonu. Voděodolné víceúčelové stavební desky , vhodné na fasády, terasy, ploty, podlahy a střešní římsy. Hodí se i na květináče, záhony, kompostéry. Osobní odběr kdykoli po dohodě, Roudnice nad Labem a Dymokury.


Fasádní desky pro odvětrané fasády, konstrukční desky na podlahy, protipožární stěny, ztracené bednění a. Vše pro výrobu nábytku. Spojovací šroub pracovní desky 150. Prodám desky CETRIS síly 16mm. Cena za jednu desku 48- Kč, jako celek sleva - 90- Kč.


Středočeský kraj, okolí Prahy, Jihočeský kraj v okolí trasy Praha-Jindřichův Hradec mohu dovézt. Vláknocement je podstatou Cembritu, ale my nabízíme více, než jen kvalitní výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky