pondělí 27. srpna 2018

Plastové sudy na vodu bazar

Inzerát byl odebran z oblíbených. Foto na vyžádání, máme cca 30ks Můžeme vám na požádání dovést následně dodávkou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. PM v okrese Plzeň-město, cena 475Kč, od bozkova.


Jsou vhodne na destovou vodu , na stavbu, na molo nebo vor, pro PHM. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Prodám modré plastové sudy o objemu 220l. Bay Gifts to the Rescue. Jako nové, jednou použitý obal. Měkký, vysoce odolný plast HDPE, co nepraská,prakticky neomezená životnost. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bratislava, Trnava, Trenčín, Žilina. Predám kvalitné iba raz použité cca L plastové sudy sú ako NOVÉ, úplne čisté.


Vhodné na kvas, vodu , krmoviny, pomyje atď. Můžu zaslat i na dobírku. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství. Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva.


V nabídce jsou zahrnuty plastové sudy se šroubovacím víkem pro nebezpečné tuhé látky nebo sudy pro potraviny. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a plastové. Díky nepřilnavému povrchu. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená nebo terakota barva díky které splynou s okolím.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy , zahradní sudy , nádoby na vodu , kádě na vodu , kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního víka. Na objednávku možnost dodání sudů s UN.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky