čtvrtek 30. srpna 2018

Vysoke americke postele

Postele značky Kink Koil (vysoké) a Magnum (americké), Bergen a ďalšie. Vyberte si z našej ponuky kvalitných postelí z viac ako rôznych druhov. Vyrábíme pro Vás vysoké kontinentální postele , někdy také nazývané americké nebo hotelové postele.


V naší nabídce si vyberete z několika designů a provedení přímo v showroomu v Praze, které jsou vždy skladem a ihned k odběru. Vysoké americké postele , luxusní vysoké postele , vysoká postel, kontinentální postele , vysoké matrace, hotelové vysoké postele , vysoké dětské postele , vysoké postele Quantum, komfortní postele.

Jednolůžkové postele jsou ideální do dětských pokojů nebo pokojů pro hosty. Levná jednolůžková postel může být také vhodným řešením pro studenty bydlící na privátu. Kontrukce americké postele může být doplněná o praktický úložný prostor.


Hlavní výhody americké postele boxspring Vysoká výška ložné plochy Díky rámu s pružinovou kostrou a vyšší horní matrací je ložná plocha zpravidla minimálně 60cm nad zemí. Tato výška umožňuje velmi pohodlné vstávání a ulehání na postel. Styl postele můžete dokonale sladit s vaším interiérem. Vzorník potahových látek zde.


BOXSPRINGY ( postelové základny ) lze kombinovat s jakýmkoli vámi zvoleným postelovým čelem, popř.

Máte radi vysoké postele , z ktorých sa ľahko vstáva? Boxspringové postele sú to pravé pre vás! Niekoľko vrstiev matracov a horná vsrstva z pamäťovej peny zaručujú skvelý spánok a naozajstné pohodlie.


Vysoké postele jsou pohodlné nejen pro seniory, ale třeba i pro vysoké, pro těhotné, zkrátka pro všechny, kteří chtějí pohodlně vstávat i uléhat. Zvýšené postele (někdy též americké postele ) s vyšší matrací nakoupíte za skvělou cenu na FAVI. Výběr z desítek e-shopů na jednom místě. Americká neboli boxspring postel je luxusní zvýšená postel s několika vrstvami matrací a čalouněným čelem.


Někdy se tomuto typu postelí také říká kontinentální. Z matrace se díky její výšce dobře vstává i uléhá. Nejširší výběr boxspring postelí najdete na FAVI.


Naše společnost dodává nejen luxusní vysoké postele , dětské postele , hotelové vysoké postele , pružinové matrace, ložní prádlo, peřiny a ostatní příslušenství ve vysoké kvalitě, ale i křišťálové lustry a svítidla vyrobené na zakázku dle zadání klienta. Při výběru své postele dbejte na to, zda se jedná skutečně o postel se základnou boxspring, tj. Ať už americká či kontinentální postel, vždy musí být naplněna vrstvami pružin uvnitř – to je esenciální pro zdravý spánek a ideální podporu páteře. Vzhľadom na výšku postele bude práve pre starších ľudí líhanie do postele a vstávanie z nej oveľa ľahšie. Americká posteľ veľmi dobre izoluje teplo, je teda vhodná najmä pre všetkých, čo sa radi túlia!


Vďaka perfektnému zosúladeniu boxu, matraca a vrchného matraca sa enormne zvyšuje komfort pri ležaní. Prvotriedne vlastnosti, mäkký a pružný matrac, vyššia plocha lôžka, to sú veľké americké, alebo boxspring postele.

Zainvestujte do zdravého spánku a vyberte si kvalitu z širokej ponuky na FAVI. Postele , matrace, rošt - jako tři Mušketýři, kteří musí stát pospolu a chránit vás. V této kategorii najdete kvalitní postele v nejrůznějších velikostech i stylech. Nabízíme klasická jednolůžka i dvoulůžka, postele pro děti i manželé, válendy i postele s přistýlkou pro nečekané hosty. Dôležitý je aj materiál postele.


Pri výbere vhodného materiálu je to viac-menej na vašich osobných preferenciách, no určite by sa malo jednať o pevný a odolný materiál, ktorý navyše nevyžaduje veľkú údržbu. Medzi tie najkvalitnejšie manželské postele sa radia kovové, drevené z masívu alebo čalúnené postele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky