pátek 10. srpna 2018

Krimpovací kleště na očka

Drtiče na očka - humry pro holubník. Oči účinně dokončí otvor v materiálu. Používají se v různých průmyslových odvětvích, od oděvů po reklamu a čalounění. Lisovací kleště - krimpovací.


MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím.

Především kovové, jednoduché nebo dvojité krimpovací – zamačkávací spojky se využívají na vytvoření očka na rybářském vlasci nebo lanku při lovu opravdu velkých, trofejních. Krimpovací kleště univerzální Pro fastony a očka: 0. Lze použít i na kontakty Superseal, MNL, Timer, Delphi. Solidní nástroj pro servisní praxi.


Tyto kleště jsou vybaveny ráčnovým mechanizmem pro usnadnění lisování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kleště na fastony a očka , stejně jako kleště telefonní, využijete i ve své domácí dílně stejně jako na profesionální úrovni. Pákový mechanismus umožňuje krimpování bez námahy. Kleště krimpovací na neizolovaná očka 5-10mm 2. Kleště lisovací na izolované fastony a očka LY-03C. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Přihlášení k vašemu účtu. Multifunkční krimpovací a odizolovací kleště. SARS-CoV-2: Pozastavujeme dopravu na odběrná místa. Ostatní doprava přímo na Vaši adresu je bez omezení.


Včetně ořezávače a odizolovače. Jsme specialisté nejen v oboru součástek! Sortiment kleští na lisování kabelových koncovek jako jsou dutinky, očka a konektory.


Kleště STANDAR krimpovací , pro konektory RJstále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.

Sada obsahuje krimpovací kleště , kabelová očka , ploché konektory, ukončovací dutinky, izolační pásku, vázací pásky na kabely. Ideální pro uložení a zapojení kabelů v autech, výrobě, při restaurování, v domácnosti. Najděte si k nám cestu! Své zkušenosti s revolverovými a děrovacími kleštěmi na očka Powerfix z Lidlu nám pište formou recenze sem do diskuze.


Automatické odizolovací kleště Jokari Super Plus. Ergonomické a automatické odizolovací kleště pro masivní a flexibilní vodiče a drátky od do mm². Pro rychlé a přesné odizolování také na těžko přístupných místech.


Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky