středa 29. srpna 2018

Concept sušička ovoce

Concept sušička ovoce

Na druhou stranu je celkově sušička poměrně vysoká a během sušení tak může být potřeba prohodit alespoň vrchní a spodní plato, aby se potraviny sušily rovnoměrně. Vychválit musíme i přítomnost pojistky proti přehřátí, nízkou spotřebu a tichý provoz dB. Tenhle model je nejlepší v poměru cena a výkon a patří mezi praktické a prověřené sušárny.


Předejděte tomu, že se Vám bude obojí. Program „ ovoce “ je nastaven speciálně pro sušení ovoce. Pro sušení zeleniny jednoduše poslouží program „zelenina“. V programu „maso“ si můžete udělat oblíbené jerky, které se jinak suší v troubě několik desítek hodin s nutností měnit stupně teploty. Pak vyzkoušejte skvělou alternativu uchovávání ovoce , tedy sušení.


Vytvoříte si zdravou a také chutnou svačinku, přísadu do polévek nebo krásné vánoční ozdoby! Celá plocha sušičky je rozdělena na stejně velkých sušící ploch - sušička je tak vhodná i pro sušení silnějších plátků. Nechybí teplená pojistka proti přehřátí či podsvětlený spínač pro snažší. Concept přináší na trh nejširší nabídku sušiček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Veškeré informace o produktu. Daný model lze využít jako sušička na houby. Krom výborných funkcí má sušička i líbivý vzhle takže se krom praktického kuchyňské pomocníka stane i zajímavou dekorací.


Výhodou této sušičky je devět sušících plat v základu. To je vysoký nadstandard u kulatých sušiček. Ovoce , zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Sušení je jednou z nejšetrnějších a nejzdravějších metod uchovávání potravin.


Free Shipping Available. Sušička ovoce s tichým provozem vhodná na sušení ovoce , zeleniny, hub, bylinek a dalších druhů potravin. Jak vybrat sušičku ovoce ? Sušené potraviny jsou nedílnou součástí naší kuchyně - ať už se jedná o zeleninu, ovoce nebo bylinky.


Jestliže máte větší zahradu a rádi si pěstujete právě bylinky, ale také vlastní ovoce a zeleninu, možná jste už přemýšleli o jejich sušení. Uvnitř sušičky cirkuluje teplý vzduch, který rovnoměrně suší potraviny ze spodní i vrchní strany jednotlivých plátů. Síta se během sušení otáčejí kolem středové osy, sušení surovin je tedy. Příkon 5W, RAW tácky, časovač, transparentních plat, ventilátor pro rovnoměrné sušení, LED displej.


Concept sušička ovoce

Celý popis a technické parametry. Pro její obdélníkový tvar Vám nezabere mnoho místa. Sušička ovoce je vybavena pojistkou proti přehřátí, digitálním časovačem, ventilátorem pro rovnoměrné sušení a devíti obdélníkovými sušícími síty. K dispozici má sušících nerezových plat, které se po zapnutí sušičky nahřívají a tím urychlují proces sušení. Sušička nabízí jednoduché digitální ovládání, praktický časovač a regulaci teploty od ° do °C.


Její součástí je praktický vyjímatelný tácek. Nejdůležitější součástí každé sušičky je základna, ve které je ukryto topné těleso s termostatem a ventilátor - příkon 5W. Nad základnou jsou umístěny síta na sušení a celá sušička je pak uzavřena víkem.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky