pátek 17. srpna 2018

Elektrický vysavač

Integrovaná zásuvka pro připojení dalšího spotřebiče, která automaticky spíná vysavač. Vyberte si elektrický vysavač napájený z autozásuvky nebo standardní akumulátorový typ. Tepovače jsou určeny jak k suchému, tak k mokrému vysávání.


Elektrický vysavač

Zvládnou odstranit hloubkové nečistoty včetně veškerých prachových částic, bakterií a alergenů. Vyberajte si Vysávače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Pokud máte v domě mnoho velkých oken, automaticky vybírejte okenní vysavač s delší výdrží baterie.


Při běžném umytí oken v domě je pro aku vysavač na okna dostačující doba provozu 20—minut. SKLADOM SKLADOM 19€ bez DPH 16€ 5. Moderní vysavač vybaven dvojitou filtrací splňuje přísné filtrační limity. Všesměrová kolečka pro snadný pohyb v místnosti.


Sběrná nádoba je z kvalitní. Tyčový vysavač je vždy připraven k okamžitému úklidu a své využití najde především v kuchyni nebo třeba v dětském pokoji. Vložením do dokovací stanice pak jednoduše vyřešíte jeho uložení i nabíjení. Mezi nejlehčí a nejtišší z nich patří výkonný aku vysavač ETA Supersonic.


Představujeme novinku mezi vysavači Tyčový vysavač Regulus PowerVac 2vznačky Leifheit! Nebudou Vám překážet žádné kabely, baterie vydrží až minut a nabijete ji za hodiny! V nabídce naleznete také široký výběr zametačů Leifheit, které jsou vhodné na všechny typy podlah, koberce, parkety, laminát aj. Elektrický vysavač Elektrický vysavač a mycí stroj Elektrický vysavač a mycí stroj, přísl. Zaujíma vás, čo to je cyklónový filter a ako funguje?


Elektrický vysavač

Najlepším pomocníkom na rýchle a jednoduché upratovanie drobných nečistôt je ručný vysávač. Oceníte ho najmä vďaka úzkejnbsp;hubici, malým rozmerom a nízkej hmotnosti. Vysavač pro mokré a suché vys. Ručný lux ponúka aj možnosť širšieho využitia, ako je napríklad upratovanie auta. Foukač - vysavač listí usnadní práci při úklidu spadaného listí.


Zároveň připraví listí pro kompostování. Jeho sestavení je velmi jednoduché. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Elektrický vysavač

Bezdrátový tyčový vysavač s efektivní Silence Technology, která zaručuje extrémně nízkou hlučnost a mimořádný komfort. Extrémně tichý, výkonný vysavač s vysokou energetickou účinností hravě zvládne jakýkoliv povrch. Tohoto jedinečného pomocníka ocení nejen alergici ale i majitelé domácích mazlíčků. Výkonný elektrický zahradní vysavač určený na foukání, drcení a vysávání.


Disponuje plynulým rozběhem motoru a zajišťuje pohodlnou a efektivní práci. Bezsáčkový vysavač Sencor SVC 5VT, s novým cyklónovým systémem čtvrté generace, který dokonale odděluje prach od vzduchu už na prvním stupni filtrace. Nechybí ani klasické příslušenství.


Možné použít nejen jako vysavač , ale i jako fukar. Komunální vysavač Glutton elektrický na serveru PROFISTROJE. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky