pátek 24. srpna 2018

Indesit iwud 41251 c eco eu

Looking For Indesit Eco ? A machine that has a complex taste , so you will be relaxed in using it. For sale now at affordable price, special. Pojme až kg prádla a je vybavena různými programy pro vaše potřeby.


Oceníte především úsporné programy Eco Time a Energy Saver, které při praní efektivně ušetří spotřebu. Elegantný ovládací panel s otočnými a tlačítkovými ovládacími prvkami disponuje praktickým malým displejom. Vyperete v ní až 4kg prádla.


Je vybavena programy praní vč. Díky odloženému startu odložíte start programu na pozdější dobu. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Svou extra slim hloubkou 33cm je vhodná do malých prostorů. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Na výběr máte ze programů praní vč.


Svojou extra slim hĺbkou 33cm je vhodná do malých priestorov. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Předem plněná pračka Indesit až pro kg špinavého prádla, která potěší především svými maximálně kompaktními rozměry (hloubka jen 3cm). Hodí se proto i do menšíc h domácností.


Medzi špeciálne programy možno zaradiť program na pranie pri ° C , program na obuv, intenzívny program na športovú bielizeň a program na slabo znečistenú bielizeň. Voľba Eco Time zníži pri vybraných produktoch praciu dobu a dosiahnete tak rýchle výsledky s úsporou vody až. Elegantní ovládací panel s otočnými a tlačítkovým ovládacími prvky disponuje praktickým malým displejem.


Indesit iwud 41251 c eco eu

Svou hloubkou 42cm se vejde i do menších prostorů, kuchyní, či koupelen. Mezi speciální programy lze zařadit program pro praní při 20° C , program pro obuv, intenzivní program pro sportovní prádlo a program pro slabě znečištěné prádlo. Lowest Prices on Top Items. Free Shipping Available. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Na hloubku totiž vyplní pouhých cm. Shop Everything you Need on eBay! K dispozici je několik praktických pracích programů, včetně ekologicky i časově úsporných.


Indesit iwud 41251 c eco eu

Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Vienkārši izmazgājiet līdz kg nedaudz sasmērētas kokvilnas vai sintētiskās veļas apmēram par īsākā laika posmā, bet izmantojot. S voľbou Eco Time nie je potrebné vyčkávať na plnú náplň, táto voľba má byť použitá, kedykoľvek potrebujete rýchlo vyprať menšiu náplň. View basket for details.


INDESIT Washing Machine Pressure Switch. This will enable us to assist you more thoroughly with your request and to deal with any difficulties. Powyższe informacje pochodzą ze strony euro.


Indesit iwud 41251 c eco eu

Buy Indesit Eco on eBay.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky