středa 1. srpna 2018

Sklenice na whiskey

Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Běžné i originální tvary, na degustaci nebo běžné užití, sklenice klasické nebo na stopce uspokojí běžné konzumenty, ale i fajnšmekry. Nakupte u nás kvalitní sklenice na whisky značek Arcoroc, Libbey a dalších.


Rádi vám poradíme s výběrem. Sklenice pro degustaci nápojů. Skotské whisky nebo irská whiskey bude nejen lahodně chutnat ale i luxusně vypadat.

Nachtmann Traube Whisky Tumbler Copper Ruby, 2ml. Crystalite Bohemia sklenice na whisky Safari 2ML 6KS. Velice originální a kvalitní dárek pro muže kteří si dopřávají večerní kapku alkoholu.


Degustační sklenice na koňak, rum, whisky a pálenky zrající v sudu. Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel. Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a. Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol.


V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak.

Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla. Check Out Whisky on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Křišťálového sklo na rum, koňak nebo whisky.


Ručně broušený dekor s krystaly COLOR Swarovski. Dekorovaná sklenice na whisky, nealko či koktejly. Dopřejte si svůj oblíbený nápoj v kvalitních sklenicích a potěšte sebe nebo své přátele. Tyto sklenky jsou výhradně určené na destiláty, které se pijí na jedno loknutí, nikoli na whisky , která se vychutnává.


V drtivé většině restaurací a barů se používají široké sklenice s tlustým dnem o objemu 2ml. Tumbler neboli klasická whiskovka je také podávána ve variantě s ledem. Nabízíme množství broušených skleniček, které jsou vhodné i pro mytí v myčce. Veškeré skleničky můžete objednávat i po jednotlivých kusech.


Když byste se zeptali lidí, jak má vypadat správná sklenice na degustování whisky , v drtivé většině případů vám odpoví, že se jedná o nízkou sklenici s masivním dnem. Takhle tedy sklenice na ochutnávání whisky tedy rozhodně nevypadá. Dominantní sklenice na whisky ozdobí každý sváteční stůl svou francouzskou elegancí inspirovanou 20. Vybírat také můžete z kulatých, hranatých i dalších velmi zajímaých tvarů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Massive Selection of Personalised Gifts For Your Loved Ones.


Add a Message Card For £1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky