pondělí 13. srpna 2018

Tlakový hrnec 6l

Tlakový hrnec 6l

Současné tlakové hrnce mají moderní design, užitečné funkce a všem kuchařům ušetří nejen energii, ale především čas. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Tlakový hrnec 6l

Tento praktický pomocník do vaší kuchyně vyniká moderním designem a velkým objemem. Jak funguje tlakový hrnec? Ke vzniku dostatečného množství páry stačí přilít do hrnce přibližně ¼ l vody.


Napařovací síto je součástí balení. Tlakový hrnec uvaří pokrm rychle, zdravě a rovnoměrně. Vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Free Shipping Available. Jde o bajonetový a pákový způsob.


Tlakové hrnce jsou prodávány se dvěma základními variantami zavírání. V následující tabulce naleznete popis principů jejich. Chcete doručit zboží do Česka?


Začátek vaření můžete posunout až o hodin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velkou výhodou této poklice je fakt, že vždy perfektně sedí na těle tlakového hrnce. Již nemusíte hledat správnou polohu, jak pokliciumístit, aby do sebe rukojeti zapadly a obávat se, aby byl tlakový hrnec správně uzavřen, aby byl pokrm správně připraven nebo dokonce nedošlo k poškození hrnce. S poklicí Aston SMART máte. This feature is not available right now.


Please try again later. SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ! VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB.


Tlakový hrnec 6l

Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Tefal, Tescoma, ORION a ďalších. Pokud vnitřní teplota dosáhne maximální povolené hranice, pak se přeruší přívod elektrického proudu.


I tlakový hrnec může být hezký. AVAIR dokazuje, že i tlakový hnrec může být ozdobou. Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa.


Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. Je vybaven bezpečnostními pojistkami. Předností tlakového hrnce je časovač, se kterým máte absolutní kontrolu nad vařením. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný!


Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. Hrnec je vhodný pro všechny typy ohřevů. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně.


Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky