pondělí 6. srpna 2018

Čištění mikrovlnné trouby

Užitečné tipy na čištění veškerých povrchů (obklady, podlahy, dlažby.), čištění domácích spotřebičů (trouba, lednička, pračka, myčka…). Dokonale čistá mikrovlnka jen za minut. Balíček na dokonalé a snadné vyčištění mikrovlnné trouby obsahuje unikátní čistič mikrovlnky a speciální čisticí houbičku pro dokonalé vyčištění. Dnešní mikrovlnné trouby už dávno nejsou jen na ohřívání včerejšího oběda a rozmrazování pečiva na poslední chvíli. Nabízejí spousty dalších vychytávek a dokáží dokonce sami vařit nebo grilovat.


V mikrovlnné troubě si tak pohodlně připravíte kuře, ryby, zeleninu na páře, ale také domácí sušenky nebo pizzu. Poradíme vám, jak vyčistit troubu od mastnoty a připálených kousků jídla, aniž byste na ní „nechali ruce”. Hledáte způsob, jak vyčistit troubu snadno a bez chemie? Zjevným nedostatkem jsou výrazné rozměry mikrovlnné trouby.


Při nákupu je nutné s tímto faktem počítat a zvážit, zda je pro její umístění dostatek místa. Radost neudělá ani vyšší finanční obnos, jenž je nutné za pořízení trouby zaplatit. Provedení však cena více než odpovídá.


Mikrovlnné trouby bifunkční – Nadstavba mikrovlnek monofunkčních, které jsou vybaveny poměrně oblíbeným grilem. Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. V takovém stavu jsou úplně spáleny všechny nečistoty, které následně setřete.


Od moderní trouby dnes můžete očekávat mnohem více, než pouhou přípravu jídla. Jednou z těchto funkcí je i katalytické čištění , ale co to vlastně je a jak funguje? Co znamená katalytické čištění ? Specializované prostředky na mikrovlnné trouby.


Nejjednodušší, ale taky nejdražší je koupit si v drogerii, obchodu s elektrem nebo na internetu některý ze specializovaných prostředků na čištění mikrovlnných trub. Prodávají se jako roztok, jako sprej a dokonce i jako specializované čisticí ubrousky. Na větší, zaschlé či připečené nečistoty je vhodné zakoupit speciální čističe pro mikrovlnné trouby , často je vyrábí sami výrobci kuchyňských spotřebičů.


Pro zbavení se nepříjemného pachu vymačkejte do vody citrón a nechte ji na plný výkon ohřívat zhruba pět minut. Díky tomu mohou „povolit“ i zaschlé. V troubách s funkcí grilu ale snadno připravíte i celý pokrm od začátku až do konce. Kup Čisticí sprej na trouby a mikrovlnné trouby přímo od Electrolux.


Čištění mikrovlnné trouby

Náš nekorozivní sprej odstraňuje nejodolnější mastné skvrny ve vašich kuchyňských spotřebičích. Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí technologie Quick Select. Následně nastavíte časovač na určitý čas (do minut). Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W a mechanické ovládání.


Otočný kruh a skleněný talíř se mohou mýt v myčce. Nikdy však na čištění vnitřku vaší mikrovlnné trouby nepoužívejte. Pak stěny mikrovlnky otřete a je to. Mikrovlnka plná spečenin, páchnoucí lednice či špinavý sporák se najdou v leckteré kuchyni. Přitom se dají snadno vyčistit s použitím domácích prostředků.


Čištění mikrovlnné trouby

Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí? Do mikrovlnky dávám misku s vodou a octem nebo nakrájeným citronem tak na minut na střední. Postup čištění mikrovlnné trouby pomoci citrónu. Vyzkoušejte tyto čističe na trouby a. Dobrými příklady jsou box na pečení jablek nebo forma na tvorbu volských ok. Takto vytvořená volská oka jsou mnohem zdravější než z pánve, jelikož k jejich tvorbě není nutné používat žádný tuk.


Základním materiálem, ze kterého se vyrábí nádobí do mikrovlnné trouby , je silikon, ale používá se i keramika. Pomocí snídaňové funkce můžete rychle ohřát svá oblíbená ranní jídla, například čerstvé croissanty, briošky, chléb, mléko nebo třeba šálek čaje či kávy. Naopak některé trouby jsou dostatečně prostorné i pro umístění velkého talíře okolo nebo více cm.


Čištění mikrovlnné trouby

Obvykle jde o multifunkční trouby , ve kterých je možné připravovat například i pizzu. Výkon je zásadní hodnotou u mikrovlnné trouby a přímo ovlivňuje rychlost ohřevu. Jen velmi zřídka se můžete setkat s. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky