úterý 21. srpna 2018

Čistící prášek na koberce

Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kdo nevyzkoušel, překvapí vás, jak skvěle na zašpiněný koberec funguje sníh. Pokud vám tedy na zahradě ještě nějaký zbil, zkuste jeho čistící sílu.

Ideální je na kusové koberce , které můžete vynést ven. Nasypte na něj sníh v pořádné vrstvě a klasickým koštětem jej rozetřete po celé ploše. Stejné vlastnosti jako originální Kobosan.


Velmi dobrá účinost a vůně! Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti. V případě většího znečištění lze celý proces čištění zopakovat. Na hlubší čištění, především u kvalitnějších koberců – z materiálu vlna, acryl a heatset se doporučuje čištění tzv. KÄRCHER RM 7prášek na čištění koberců kg.


Tepur čistící prášek na koberce 7g.

Vysoce účinný čisticí prostředek na koberce a čalounění. Při této metodě se používá prášek , který je hrubý, mírně vlhký a má výraznou absorpční schopnost. Díky těmto vlastnostem na sebe váže prach a nečistotu. Tento prášek se na koberec nasype, nechá se působit (dle návodu) a poté se vysaje. Tato metoda je zvlášť vhodná pro všívané a tkané koberce s nízkou.


Neobsahuje žádná rozpouštědla a je biologicky odbouratelný. Není vhodné na plstěné koberce. Získejte kvalitní Prostředky na podlahy a koberce v Tesco.


Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Prášek na koberce CleanFresh 6g čistí díky aktivní složce kyslíku. Uvolňuje a rozkládá i ty nejodolnější a zaschlé skvrny. Vanish proniká hluboko do koberce. Schutz CC - CARPETLIFE - PRÁŠEK NA ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ KG. Podlaha může být kdykoliv během čištění používána.


Zejména je vhodný na čištění všech materiálů, které jsou háklivé na mokré čištění.

Koberce se při použití CC – Carpetlife v žádném případě nesrazí nebo nezvlní. Barevná hloubka koberce zůstane zachována. Když si pozvete firmu, vyjde Vás 1mna 10- Kč a více, pokud zvolíte prostředky z drogerie, počítejte s tím, že vyjma koberce , budete muset nejspíš uklidit i vše ostatní, neboť čistící prášek se většinou usadí úplně všude. Je to stejné asi jako když Vám mění stará okna za nová a všude zaleze ten jemný prášek. A uschnou za pouhých minut.


Srovnejte si nabídky online shopů, přečtěte si detailní informace o zboží, najděte nejlepší cenu a ušetřete! Další slevy čisticích prostředků na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky