úterý 14. srpna 2018

Sklenena nadoba

Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Všetky uvedené ceny sú vrátane DPH.


Akčné zľavy na vybrané výrobky sú konečné a zohladňujú všetky poskytnuté zľavy.

Doprava a montáž nie sú súčasťou uvedených cien. V tejto sklenenej nádobe s dreveným vekom Original Stormtooper môžete uchováť svoje obľúbené sušienky čerstvé. Sklenena nadoba s vypust. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu.


Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? V katalógu nemáme podrobnejšie informácie nadoba na med.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Popis: váza, nádoba na bonbóny apod.


Otvoriť, naplniť vašou najobľúbenejšou limonádou a ľadom, zatvoriť a užívať si osvieženie a výbornú chuť! Radi si osladíte svoju obľúbenú kávu alebo čaj medom? Pripravili sme práve pre vás praktickú nádobu na med s dávkovačom medu. Velká nádoba na domácí nápoje a limonády s čepovacím kohoutkem.


Tato je navíc dodávána se sítkem na ovoce a vložkou na kostky ledu. Jednoduše naplníte sítko bylinkami, ovocem a vložíte do nádoby. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Poháre sú opatrené plastovým viečkom s uzáverom pre jednoduché použitie. Skvele doplní jedálenský stôl a stanú sa praktickým pomocníkom pri každodennom stolovaní. Láhvičky nie sú vhodné do umývačky riadu.


To nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti těchto společností. Dle velikosti se hodí na skladování sušených plodů, hub, oříšků, na čaj i kávu, na luštěniny či rýži, malé velikosti na sůl, cukr, koření, dle potřeby i pro oleje a octy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky